Torrent letöltés / információk

A.szamok.buvoleteben.2013-2014.S01-02.DVBRip.x264.AC3.Hun-MrX torrent
(Sorozatok)

Letöltés / információk:
A.szamok.buvoleteben.2013-2014.S01-02.DVBRip.x264.AC3.Hun-MrX | torrent letöltés súgó
Ha nem sikerül a letöltés, nézd meg a hasonló torrentek listáját is!
Tracker:
Z-tracker

Meghívót szerenél a(z) Z-tracker oldalra? Meghívót adnál? Esetleg cserélnél? Z-tracker meghívó

Megosztás:
Torrent leírás: [+] [-]
[i]
A számok bűvöletében
(The Numbers Game)

(amerikai reality-sorozat, 2013)

Leírás:

Pénz... Szex... Házasság... Halandóság... A sorozatban Jake Porway matematikus hétköznapi életünk néhány fontos területének kérdéseit vizsgálja - elénk tárva a mögöttük meghúzódó meglepő tudományos összefüggéseket.Ön szerint melyik ember él tovább? Az, aki kiugrik az Eiffel-toronyból, vagy az, aki álló nap a székében ücsörög? És mit gondol, mennyi az esélye annak, hogy a közeljövőben egymillió dollár üti a markát? Ön szerint semmi, és különben is, kár ezzel foglalkozni, mert az ember képtelen befolyásolni a szerencséjét?Ne törődjön bele sorsába, Jake segítségével vegye át az irányítást az élete felett! A számok bűvöletében különc házigazdája meghökkentő statisztikák, mulatságos utcai kísérletek és interaktív játékok segítségével választ ad életünk nagy, megfejthetetlennek gondolt rejtélyeire - és olyan eszközöket ad a kezünkbe, melyek segítségével gyökeresen megváltoztathajtuk sorsunkat.

I/01. Mikor fogok meghalni?
Ön szerint melyik ember él tovább? Az, aki kiugrik az Eiffel-toronyból, vagy az, aki álló nap a székében ücsörög? És mi a helyzet a reggeli kávénkkal és a szexuális életünkkel? Azok mennyiben befolyásolják életkilátásainkat? Ha kíváncsi a válaszokra, tartson Jake Porway matematikussal, aki meglepő statisztikákat tár elénk az életünket megrövidítő és meghosszabbító tényezőkkel kapcsolatban.

I/02. Hogyan legyek milliomos?
Ön szerint mennyi az esélye annak, hogy a közeljövőben egymillió dollár üti a markát? És mit gondol, mit kell tennie ezért? Fogalma sincs? Akkor tartson Jake Porway matematikussal, aki szigorúan tudományos alapon, szórakoztató kísérletek és életszerű szcenáriók segítségével keresi a választ a mindenkit érdeklő kérdésekre!

I/03. Nem akarok megőrülni!
Önt mi/ki kergeti leginkább az őrületbe? A kollégái? A szomszéd kutya állandó ugatása? Netán az az ellenszenves fickó, aki az ön előtt álló kocsiban sms-ezik és ezért nem indul el elég gyorsan a zöldnél? Az epizódban Jake Porway a napi sztresszforrásainkkal kapcsolatban tár elénk meghökkentő számokat és megszívlelendő tanácsokat.

II/01. Kemény ember vagy?
Ön bátor? Van önbizalma? Képes kitartóan küzdeni egy cél eléréséért? Ha igen, könnyen lehet, hogy keményebb jellem, mint gondolná! A film elénk tárja a keménység építőkockáinak tudományos hátterét, és megmutatja, hogy miként fejleszthetjük tovább szívósságunkat, állhatatosságunkat és határozottságunkat soha nem látott magasságokba.

II/02. Balek vagy?
Tudta, hogy az USA-ban az egyik legnépszerűbb becsapási módszerrel közel 500 millió dollárt csaltak ki a gyanútlan állampolgároktól 2011-ben? És azt hallotta, hogy ugyanebben az évben 125 millió amerikai tervezte, hogy valamilyen áprilisi tréfával csőbe húzza a barátait vagy családtagjait? Nos, ha nem akar egy efféle jó- vagy rosszindulatú csíny áldozatává válni, nézze meg a filmet, mert csalhatatlan módszereket mutatunk benne a szélhámosságok leleplezésére; és azt is elmondjuk, hogy a balekség végtére nem is olyan rossz dolog, hisz a legújabb kutatások szerint kifejezetten jó hatással van a produktivitásunkra és az érzelmi állapotunkra.

II/03. Lehet hős belőled?
Tudta, hogy minden ötödik ember legalább egyszer hőssé válik élete során? A filmben bebizonyítjuk, hogy a méret és a testi erő nem a legfontosabb paraméterek e tekintetben; hogy hétköznapi emberekből is lehetnek hősök, az önfeláldozó hajlamúak például 33%-kal nagyobb eséllyel... De melyik az a két legfontosabb erény, mely elengedhetetlenül szükséges a hőssé váláshoz? És - testünk "hős-vegyületeinek" tudatos kontrollálásával - miként állhatunk minden pillanatban készen a nagy bevetésre? Vegyen részt izgalmas hős-gyorstalpalónkon.

II/04. Szeretsz kockáztatni?
Egy ember átlagosan 70 tudatos döntést hoz meg naponta. És ezek közül meglepően sok szól bizonyos veszélyek és kockázatok vállalásáról, ill. kerüléséről. Ha pl. úgy döntünk, hogy felpattanunk egy motorra, belevaló srácok vagyunk. Ha pedig úgy, hogy kiugrunk egy repülőgépből, egyenesen bátornak, sőt vakmerőnek mondanak minket. De miként lehet elkülöníteni a jó és a rossz kockázatot? Miként lehet a lehető legtöbbet nyerni a lehető legkisebb veszély vállalásával?

II/05. Babonás vagy?
Ön hisz a szerencsében? Ön szerint ha átmegy az autója előtt egy fekete macska az úttesten, az rossz ómen? A válasz akár igen, akár nem, a babonának sokkal nagyobb szerepe az életünkben, mint gondolnánk... A film feltárja legtitkosabb babonás hiedelmeinket, megmutatja, hogy ezek honnan származnak, és bebizonyítja, hogy egy-két különös szokás felvétele érezhetően megjavíthatja az életünket.

II/06. Vonzó vagy?
Tudta, hogy a külseje vonzóbbá tételével akár 230 ezer dollárral is növelheti keresetét? És hogy az emberek nagyobb valószínűséggel segítenek egy attraktív embernek, mint egy kevésbé attraktívnak? Ha ön is szeretne élni a vonzerő eme előnyeivel, tartson velünk, mert a filmben alig fél óra leforgása alatt megtanítjuk rá, hogy miként válhat boldogabbá, egészségesebbé és vonzóbbá; hogy miként változtathatja meg az életét anélkül, hogy az arcát megváltoztatná.

II/07. Léha fráter vagy?
Tudta, hogy a haszontalan, semmirekellő fickók akár 10 ezer dollárral is többet kereshetnek becsületes társaiknál? És hogy az összeférhetetlen alkalmazottaknak jóval nagyobb az esélye az előléptetésre, mint a jól beilleszkedő kollégáiknak? Ha ön is szeretné kiélvezni a láblógató életmód előnyeit anélkül, hogy egy sor ellenséget szerezne magának, ez az epizód önnek szól! A filmben összehasonlítjuk a léhaság és a szorgalmasság előnyeit és hátrányait, és megmondjuk, hogy mikor érdemes és mikor nem gorombának lenni ahhoz, hogy a legtöbbet hozzuk ki mindennapi élethelyzeteinkből.

II/08. Hazudós vagy?
Ön hazudott már életében? Nos, aki azt válaszolja, hogy nem, az - minden tudományos kutatás szerint - hazudik... De miért? Mi vesz rá minket, hogy, akár napjában többször is, valótlant állítsunk? És a másik irányból közelítve a jelenséget: miként állapíthatjuk meg minden kétséget kizáróan, hogy beszélgetőtársunk nem mond igazat? Ez fontos kérdés, mert a bűnügyi statisztikák szerint az USA-ban évente közel 500 millió dollárt csalnak ki az emberekből hazugsággal!

II/09. Túlélnél egy zombi-apokalipszist?
A túlélés képessége messze a legfontosabb erénye az embernek, s ez a mai bizonytalan világunkban fokozottan igaz; a film ezért - meghökkentő és sokatmondó számok segítségével - alaposan felkészít minket a legrosszabbra... Attól retteg, hogy a nyakunkon a világvége? Nem tud aludni egy küszöbön álló zombi-apokalipszis miatt? Vagy csupán egy "egyszerű" globális áramkimaradás aggasztja?

II/10. A kódfejtés megváltoztathatja az életed?
A nemzet aranya... A Da Vinci-kód... Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag... Látszólag különböző témájú kalandfilmek, egy dolog azonban közös bennük: a főhősnek mindhárom történetben kincset kell megtalálnia bonyolult és kacifántos fejtörők megfejtése által. De milyen agyi folyamatok zajlanak az emberben rejtvény- és kódfejtés közben? Milyen erényekre van szükségünk ahhoz, hogy mi is ünnepelt Indiana Jones-ok legyünk? A filmből ezt is megismerjük a történelem leghíresebb és legrejtélyesebb fejtörői mellett.

II/11. Milyen főnök lennél?
Hogyan váljunk sikeres és dúsgazdag főnökké? Nos, ha a film nem is teszi önt multimilliárdossá, a leghatékonyabb vezetési módszerek mögött meghúzódó tudományos összefüggéseket látványosan megmutatja... Megismerjük a jó főnökök két legfontosabb erényét; megfizethetetlen tanácsokat kapunk a tökéletes csapat összeállítása mikéntjével kapcsolatban; és megtudjuk, hogy mivel érhetjük el, hogy alkalmazottaink valamennyi kérésünket teljesítsék, s még a legkellemetlenebb munkát is elvégezzék számunkra.

II/12. A szavak mestere vagy?
Előfordult már, hogy rábeszélték egy olyan árucikk megvásárlására, amit nem akart megvásárolni? Mondott már "igen"-t olyan helyzetben, amikor voltaképp "nem"-et akart mondani? Elgondolkodott már rajta valaha, hogy egyeseknek mitől olyan lehengerlő a sítlusa, hogy egyszerűen lehetetlen nemet mondani nekik? Ha mostantól szeretné elkerülni, hogy lyukat beszéljenek a hasába, ez a film önnek szól! Megmutatjuk, hogy mi a titka azoknak, akik a legnagyobb slamasztikából is képesek kimagyarázni magukat, és megtanítjuk, hogy miként válogassa meg a szavait és a beszédstílusát az alkalomtól, a beszélgetőtárstól és az elérendő céltól függően.

Eredeti Release!

NFO + Sample Van!

Igazoló linkhttps://www.natgeotv.com/hu/szamok-buvoleteben/tartalom


[i]


https://port.hu/adatlap/film/tv/a-szamok-buvoleteben-the-numbers-game/movie-145247


[i]


https://www.imdb.com/title/tt2803212/


[i]


[i]

[i]

[i]


[i]


Seed ido;Non-stop 3 letoltoig

Seed sebesseg;10 Mb/s szerveres!
NFO fájl: [Megtekinés] [+] [-]
Méret:
4.74 GB (5,091,941,037 Byte)
Info hash:
BE298843EC32C5B3A1285F0E6EC293A3873A52A
Kapcsolatok:
7 feltöltő, 0 letöltő (7 összesen)
Torrent beküldésnek ideje:
2018. 06. 17. 14:25:00
Torrent információk utolsó frissítése:
2018. 06. 19. 06:06:05
Fájlok (21 db): [Megtekinés] [+] [-]
Hasonló torrentek: [+] [-]
Click to see how many people are online
© 2007 - 2019 | TorrentKereső.Hu | Torrent letöltés | Torrent oldalak | Impresszum | Kapcsolat