Torrent letöltés / információk

Ashampoo Winoptimizer 16 v16.00.10 HUN torrent
(Játékok)

Letöltés / információk:
Ashampoo Winoptimizer 16 v16.00.10 HUN | torrent letöltés súgó
Ha nem sikerül a letöltés, nézd meg a hasonló torrentek listáját is!
Tracker:
nCore

Meghívót szerenél a(z) nCore oldalra? Meghívót adnál? Esetleg cserélnél? nCore meghívó

Megosztás:
Torrent leírás: [+] [-]
[i]
Ashampoo WinOptimizer 16 v15.00.10

Csak az Ashampoo WinOptimizer 16-al teljes a számítógépe!

A modern operációs rendszerek is lelassulnak idővel, hibássá válnak és sok adatszemetet halmoznak fel. Különösen a Windows 10 gyűjt több adatot, mint kellene. Az Ashampoo? WinOptimizer 16 itt beavatkozik - páratlanul gyorsan és erőteljesen. Előismeretek, vagy nagy időráfordítás nélkül a számítógép gyorsan és egyszerűen működhet, mintha csak ma telepítették volna! Hagyja, hogy a WinOptimizer védje, tisztítsa és optimalizálja a rendszert. Gyors, karcsú Windows védett magánszférával!


Az összes WinOptimizer legerősebb indítási oldala

Az Ashampoo? WinOptimizer 16 csomagolás már a kezdetektől fogva hatékonyan működik. A kezd?oldalon a rendszer nyolc fontos problémás területe elemezhet? és optimalizálható. Szabadítson fel nagy lemezterületet, tisztítsa meg a rendszerleíró adatbázist, karcsúsítsa az autostartot, szigorítsa meg a biztonsági beállításokat, és biztosítson gyors, biztonságos és hibamentes operációs rendszert. Természetesen minden funkciót már a legújabb Windows-frissítésekhez optimalizáltak!


Energiatakarékosság teljesítménycsökkenés nélkül

A modern számítógépek elegendő teljesítményt nyújtanak, de sok energiát fogyasztanak - gyakran feleslegesen! Ezt nem csak akkor tapasztalja, amikor a számítógép akkumulátorról működik, hanem a villanyszámlán is. Az új Energy Manager segítségével a számítógép pontosan azt a teljesítményt kapja, amire szüksége van. A kifinomult energiatakarékossági tervekkel pénzt takarít meg, és észrevehetően növeli az eszközei akku-élettartamát. A WinOptimizer csapat kifejlesztett egy tökéletesen kiegyensúlyozott energiatakarékossági profilt, amelynél Ön nem fog látni teljesítményromlást, miközben energiát takarít meg!


Soha többé nem kívánt bővítményeket a böngészőbe!
Mindenki tudja, hogy bosszantó eszköztárak vannak a böngészőben. Kevéssé ismert számos olyan fejlesztés, amely lelassíthatja a böngészést és veszélybe sodorhatja a magánéletét. Gyakran előfordul, hogy maguk a böngészők sem jelennek meg! A Browser Extension Manager ezeknek véget vet. Megtekintheti a böngészőben telepített összes bővítményt, és eldönti, hogy Önnek mit kell és hol vannak ismeretlen vagy nemkívánatos bővítmények? A bővítmények törlődnek egy kattintással, és a böngésző újra tisztább!


Egyetlen sáv mindenhez!

Miközben sok hasonló termék olyannak tűnik, mint egy funkció-gyűjtemény, az Ashampoo? WinOptimizer 16 egyablakos. A navigációs sáv minden funkciót átviszi, anélkül, hogy át kellene mennie az almenükön. Minden modulban megtalálja a funkciók mögött lévő magyarázatot, és hogyan kell eljárni. A legmodernebb technika egyszerű használata - ez a mi igényünk!


Készen áll az új Windows 10-re

A Microsoft Windows folyamatosan fejlődik - és az Ashampoo WinOptimizer 16 is! Fejlesztőink biztosítják, hogy a program optimálisan működjön, még akkor is, ha a számítógéped frissítést kapott. A folyamatos frissítések révén a WinOptimizer mindig naprakész marad, ami változhat a Windows rendszerrel!

Maximális biztonság és adatvédelem - garantált!

A Windows túl sok adatot gyűjt össze Öntől, és hamis kompromisszumokat hoz a biztonságban. A Win10 Privacy Control és Antispy programban mindkettő teljes körű ellenőrzést biztosít a rendszeren! Döntsön el magának, mit küld a számítógép jelszavaknak, telemetriai adatoknak vagy fotóknak - vagy inkább saját magának tartja. Intézkedjen, ha nem kívánt PC nyomon követésről, személyre szabott reklámról, vagy túlságosan kíváncsi programokról van szó!


Elengedhetetlen: az egy-kattintás-optimalizálás

Az egy kattintásos optimalizálás azért oly népszerű, mert számos problémát megold a számítógépen. Rögtön három hatékony modul kezd akcióba és biztosítja a számítógép mély tisztítását. Az Internet Cleaner eltávolítja a szörfözés nyomait, amelyek nemcsak sok helyet foglalnak el, hanem fenyegetik a magánéletet is. A Drive Cleaner eltávolítja a felesleges fájlokat a merevlemezről. A Registry Cleaner eltávolítja a hibás bejegyzéseket a rendszerleíró adatbázisból, ezzel elkerülve a rendszerhibákat és felgyorsítja a rendszert. És mindez - csak egyetlen kattintással!


Intelligens automatika a PC számára

Három okos modul nagy munkákat végez az Ön számára. Az Auto-Clean-nal az adatszeméttől nem csak megszabadul - hanem nem is keletkezik! Amikor bezárja a böngészőjét vagy más programot, az automatikus seprű tevékeny és törli a merevlemezről, ami nem oda tartozik. A Live Tuner ügyesen felgyorsítja az alkalmazások indítását, és Ön személyre szabhatja hogy mely alkalmazások élvezzenek különleges prioritást (és ezzel nagyobb teljesítményt). A Game-Booster bezá mindent, ami nem kell ja játékhoz, így a játék teljes sebességgel fut! Amikor befejezi a játékot, az összes háttérszolgáltatás visszatér a normálishoz.


Tisztítóink: Mindig tiszta dolog!

A tisztítók mindig a WinOptimizer középpontjában álltak. Ezért folyamatosan dolgozunk rajtuk! Hol vannak a legfrissebb böngészők vagy programtelepítések a szemetet? Hová teszik a legújabb böngészők, vagy programtelepítések az adatszemetet? Hol találhatók azok a fájlok, amelyek veszélyeztetik a magánéletet? Pontosan ezt elemzik intenzíven és beépítik az új verzióba. De ez nem minden, az új Ashampoo? WinOptimizer 16-ban a többfelhasználós rendszerek is szem előtt vannak. A jövőben már nem kell minden egyes profilt külön-külön tisztítani!


A rendszer mindig látható

Az Ashampoo? WinOptimizer 16 megmutatja, hogy mi történik a számítógépen. Ha pl. megváltozik. a lemezek egészségi állapota, figyelmeztetést ad, mielőtt még rosszabbá válik. Könnyen észlelheti a rendszer szűk keresztmetszeteit és hibaforrásait. Ha tudni szeretné, hogy mely fájlok foglalnak le sok memóriát, mely komponensekből áll, vagy hogy mely folyamatok futnak a háttérben, akkor megtalálja, amit keres!


Svájci bicska a számítógép számára

Az Ashampoo? WinOptimizer 16-ban 36 hatékony modul található, amelyek nagyban megkönnyítik a számítógéppel való munkát. Nem számít, hogy testre szabja-e a Windows-t, hogy nagyobb biztonságot és magánéletet szeretne-e adni, vagy intelligens elemzéssel egy pillantást akar vetni a rendszerre. Minden modul minden évben optimalizált, és tökéletesen alkalmazkodik az új Windows verziókhoz. Fedezze fel maga, milyen gazdag hasznos tulajdonságokkal rendelkezik a WinOptimizer 16!


Operációs-rendszer:

Windows? 10, Windows? 8 / 8.1, Windows? 7

Számítógép:
Minden számítógép amely a fenti operációs-rendszereket támogatja.

Egyebek:
Rendszergazda-jogok szükségesek a rendszeren, a program alkalmazásához.

Hivatalos oldal: https://www.ashampoo.com/hu/usd/pin/5206/system-software/winoptimizer-16

Telepítés: A program telepítése rendszergazdaként, majd az ash_inet2.dll fájlt a telepítési mappába másoljuk, felülírva az ottlévőt.
Méret:
28.55 MB (29,934,640 Byte)
Kapcsolatok:
146 feltöltő, 0 letöltő (146 összesen)
Torrent beküldésnek ideje:
2018. 06. 13. 08:00:50
Torrent információk utolsó frissítése:
2018. 06. 13. 11:19:25
Fájlok (2 db): [Megtekinés] [+] [-]
Hasonló torrentek: [+] [-]
Click to see how many people are online
© 2007 - 2019 | TorrentKereső.Hu | Torrent letöltés | Torrent oldalak | Impresszum | Kapcsolat