Torrent letöltés / információk

Car Mechanic Simulator 2018. torrent
(Játékok)

Letöltés / információk:
Car Mechanic Simulator 2018. | torrent letöltés súgó
Ha nem sikerül a letöltés, nézd meg a hasonló torrentek listáját is!
Tracker:
microBit

Meghívót szerenél a(z) microBit oldalra? Meghívót adnál? Esetleg cserélnél? microBit meghívó

Megosztás:
Torrent leírás: [+] [-]
Car Mechanic Simulator 2018.
Megjelenés: 2017. július 28. (PC)
Műfaj: Szimuláció, Verseny
Fejlesztő: Red Dot Games
Kiadó: PlayWay
Az autós játékokat szinte mindenki szereti, de a mi a helyzet, ha éppen nem versenyezni vagy csapatot irányítani kell, hanem szerelgetni, javítani?
Autót szerelni nem is olyan könnyű! Vagy mégis?
Az autós szimulátor, mint műfaj régóta ott van a legnépszerűbbek között, ám ha ezt a kategóriát kimondom, akkor az emberek jobb esetben az Assetto Corsára, rosszabb esetben a Need for Speedre gondolnak, de az szinte biztos, hogy nem egy átlagos autószerelő műhelyt képzelnek maguk elé, átlagos autókkal és átlagos problémákkal. Pedig azt, hogy ez mennyire izgalmas tud lenni, csak az tudja elképzelni, aki már kipróbálta. A Car Mechanic Simulator pályafutása 2014-ben indult, PC-n és Androidon, az idei rész azonban a mobilos platform helyett konzolokon fog támadni, várhatóan év végén jön a PS4-es és Xbox One-os kiadás. Mi addig is számítógépen próbáltuk ki a Unity-motorra épülő játékot.
Mindenekelőtt nem mehetünk el a játék múlt kezdeti nyűgjei mellett, sajnos több hibajavítást is meg kellett várnunk, mire gond nélkül tudtunk játszani, most, 19 patch elteltével már majdnem jó a helyzet, egy-két lefagyástól eltekintve nincs komoly probléma, és a játékosok a kellemetlenségekért cserébe olyan új, eddig hiányzó funkciókkal lesznek gazdagabbak, mint a teljesítménymérő pad, a drift-pálya, a továbbfejlesztett tuning-trükkök és a megnövelt parkoló. Licencelt autók továbbra sincsenek az alapjátékban, viszont DLC-k formájában egyrészt lehet Mazdákat és Dodge-okat aktiválni, másrészt nyilvánvalóan minden, játékbeli fantázianévvel futó autó rendkívül hasonlít egy-egy létező autógyár létező termékére. Kivéve persze az emblémát.
A kiindulópont ezúttal is egy tágas, jól felszerelt szerviz ? a legtöbben nyilván örülnének, ha ilyen helyen kezdhetnék vállalkozásukat. Van csápos emelőnk, tudunk hegeszteni, gumit szerelni, kereket centrírozni, és végül, de nem utolsó sorban persze egy alapvető szerszámparkunk, amit a játék folyamán tudunk fejleszteni, így idővel akár a legbonyolultabb munkákat is elvégezhetjük. Használhatunk rázópadot a futóműhöz és fényezőkamrát a karosszériamunkák befejezéséhez.
A megrendelők pontosan olyan igényekkel érkeznek, mint tennék azt a való életben, a legritkább esetben kérik konkrét alkatrész cseréjét, vagy egy időszakos karbantartást kell elvégeznünk (ami egy idő után rendkívül monotonná válik) vagy olyan hibák kerülnek elő, amiket meg alapos átnézéssel és teszteléssel kell megfejtenünk. Magunknak rendeljük (vagy bontózzuk) az alkatrészeket, kommunikálunk az ügyfelekkel, idővel pedig saját autókat is vásárolhatunk, amiket aztán megfelelő felújítás után értékesítünk tovább.
A szimuláció elég pontos, az autó szerkezeti elemeit jól mintázták, a meghibásodások is nagyjából úgy jönnek, ahogy az a való életben reálisnak tűnik ? stabilizátorpálcából nyilvánvalóan többet kell cserélni, mint komplett váltóból. Ugyanakkor nem kell megijednie annak sem, aki még soha nem látott autót alulról, szerencsére működik az, ami a való életben kevésbé jellemző: pirossal hívja fel magára a figyelmet a hibás, kikívánkozó alkatrész, és az esetek többségében szemrevételezéssel láthatjuk az adott alkatrész százalékos állapotát.

Igazoló link

[i]

[i]

[i]

Minimális gépigény:
CPU: Intel Core i3 3.0 GHz
RAM: 4 GB RAM RAM: 8 GB RAM
GPU: NVidia GeForce GTX 660 2GB VRAM
DX: Version 11 DX: Version 11
OS: Windows (64-bit) 7 or Newer
Tárhely: 20 GB available space
Ajánlott gépigény:
CPU: Intel Core i5 3.4 GHz
GPU: NVidia GeForce GTX 970 4GB VRAM
OS: Windows (64-bit) 7 or Newer
Tárhely: 20 GB available space

Telepítés:
letöltés
iso mountolása
setup futtatása
install
minden egyéb az iso-ban
Méret:
6.94 GB (7,448,907,776 Byte)
Info hash:
BF7E4260F98BD0D5884CB64B33DA51791657554
Kapcsolatok:
4 feltöltő, 1 letöltő (5 összesen)
Torrent beküldésnek ideje:
2018. 01. 16. 18:52:00
Torrent információk utolsó frissítése:
2018. 01. 18. 06:25:05
Fájlok (1 db): [Megtekinés] [+] [-]
Hasonló torrentek: [+] [-]
Click to see how many people are online
© 2007 - 2018 | TorrentKereső.Hu | Torrent letöltés | Torrent oldalak | Impresszum | Kapcsolat