Torrent letöltés / információk

ESET Endpoint Security 6.5.2107.1 (32&64-bit) + Crack torrent
(Programok => Windows)

Letöltés / információk:
ESET Endpoint Security 6.5.2107.1 (32&64-bit) + Crack | torrent letöltés súgó
Ha nem sikerül a letöltés, nézd meg a hasonló torrentek listáját is!
Tracker:
Z-tracker

Meghívót szerenél a(z) Z-tracker oldalra? Meghívót adnál? Esetleg cserélnél? Z-tracker meghívó

Megosztás:
Torrent leírás: [+] [-]

Leírás:
A többszörösen díjnyertes NOD32 technológiára épült ESET Endpoint Security legújabb verziója megújult felületen biztosítja a megismert gyors és hatékony vírusvédelmét és robusztus tűzfalát vállalati ügyfeleink számára. Az új verzió funkcióit tekintve is számos újítást és fejlesztést tartalmaz, többek között az otthoni változatból megismert, a rejtőzködő kártevőket még hatékonyabban észlelő és eltávolító Speciális memória ellenőrző modult, a biztonsági réseket célzó kártevőket kiszűrő Exploit blokkolót, a hálózati támadásokat meghiúsító Sebezhetőség elleni védelmet, az Adathalászat elleni védelmet vagy a továbbfejlesztett Tűzfalat, Behatolásmegelőző rendszert és Eszközfelügyeletet. Ezek segítségével hálózatának biztonságát még magasabb szintre emelheti.

Képek a programról:
Rendszerkövetelmények:
Microsoft Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista, XP SP3 32 bites, XP SP2 64 bites

Hivatalos honlap:
https://www.eset.hu/vallalati/endpoint_security

Fontos!:
A Crack fájlok ugyanígy működnek az ESET otthoni termékeivel (legalábbis a 9-es és 10-es verziókkal) is. Ha az Endpoint Security telepítése előtt futtatjuk az aktiválót, akkor nem tudjuk megfelelően fel telepíteni a programot. Hogy normálisan tudjuk törölni az aktivált ESET programot, előbb deaktiválni kell! Ezért ajánlott lehet megtartani a "Deactivator" fájlt is. Ha fel telepítettük a programot, és nem szeretnénk ha törölné a crack fájlokat, nem árt ha az elején hozzáadjuk a "Crack" mappát (vagy a fájlokat) a kivételek közé. (További beállítások, VÍRUSIRTÓ, ÁLTALÁNOS, KIVÉTELEK, Szerkesztés, Hozzáadás, Elérési út kizárása). Ha például a tömörített "Crack" mappa egy újabb, mondjuk ".zip"ként tömörített mappában van, akkor nem tudjuk rendesen az ESET kivételei közé beállítani!

Telepítés:
1. Miután a tömörített mappából ki másoltuk a programot, és telepítettük, akkor jobb gombbal a program tálca ikonjára kattintva, válasszuk "A védelem ideiglenes kikapcsolása" (mondjuk újraindításig) lehetőséget, majd ismét jobb klikk aztán menjünk a "További beállítások" lehetőségre, ezután a "VÍRUSIRTÓ" rész alatt menjünk rá a "Behatolásmegelőző rendszer", "ÁLTALÁNOS" pontra, és kapcsoljuk ki/tiltsuk mind az önvédelmet mind a behatolásmegelőző rendszert!

2. Szedjük ki a tömörített "Crack" mappából a "Hactivator" fájlt, és persze nyissuk meg. Ha megtörte a programot, akkor egy kis ablakban kapunk egy "Hacktivation done." feliratot, ezt bezárva fontos hogy a windows ne azonnal álljon le/induljon újra, hanem a normál vagy megszokott módon indítsuk újra a rendszert, hogy a módosítások el legyenek mentve, ugyebár. Bármeddig lehet használni, amit meg lehet vele törni, mint ahogy lejárati dátum sem lesz.

A következő link talán segít a telepítésben:
https://www.youtube.com/watch?v=AIyi3GRWTCM

Megjegyzésnek esetleg annyit, hogy ugye biztos, ami biztos alapon, hogy az ESET még csak véletlenül se "kavarjon" be, semmiféle a crack által futtatott folyamatba, talán érdemesebb csökkentett módban (ezt a módot mondjuk 1-2 másodperccel a windows töltődése vagy a töltő képernyő megjelenése előtt, az F8 gyors nyomkodása után tudjuk ki választani) használni a crack fájlokat/megtörni a programot. Ebben a módban csak a telepítés 2. pontja szerint kell eljárni, csak meg kell nyitni.

Seed idő: NonStop 3 letöltőig
Seed sebesség: 64 kB/s
Méret:
237.04 MB (248,551,384 Byte)
Info hash:
B39646FB9D54F0C873E93766A8BCE18137AC
Kapcsolatok:
9 feltöltő, 0 letöltő (9 összesen)
Torrent beküldésnek ideje:
2017. 07. 17. 05:41:00
Torrent információk utolsó frissítése:
2017. 09. 14. 03:25:22
Fájlok (1 db): [Megtekinés] [+] [-]
Hasonló torrentek: [+] [-]
Click to see how many people are online
© 2007 - 2018 | TorrentKereső.Hu | Torrent letöltés | Torrent oldalak | Impresszum | Kapcsolat