Torrent letöltés / információk

Eszbonto.talalmanyok.2015.S01.PDTV.x264.Hun-MrX torrent
(Sorozatok)

Letöltés / információk:
Eszbonto.talalmanyok.2015.S01.PDTV.x264.Hun-MrX | torrent letöltés súgó
Ha nem sikerül a letöltés, nézd meg a hasonló torrentek listáját is!
Tracker:
microBit

Meghívót szerenél a(z) microBit oldalra? Meghívót adnál? Esetleg cserélnél? microBit meghívó

Megosztás:
Torrent leírás: [+] [-]
[i]


Észbontó találmányok
(Nigel Latta Blows Stuff Up)

ismeretterjesztő filmsorozat, 2015


rendező: Mark McNeillNigel Latta, a tudomány régi, szenvedélyes rajongója, akciódús felfedezésre viszi a hallgatókat, mely nem csupán úttörő, hanem üvegtörő, házfelgyújtó, szabadon eső, autót összetörő és villámvezető! Nigel minden részben egy-egy új témát boncolgat, hogy kiderítse, mitől működik a világ. A sorozat megvizsgál robbantásokat, a gravitációt, a villámlást, a hanghatár BREAK, az autóbalesetek tudományát, szélsőséges időjárást, az űrbe jutást, és hogy valójában mi történik egy háztűzben. Nigel azt is megteszi, amit kevés más tévés műsorvezető volt hajlandó ezidáig: kap áramütéseket, leugrik hidakról, direkt idéz elő kóros lehűlést, kiugrik repülőgépekről, robbanóanyagokat készít, felgyújt egy házat, kiteszi magát hurrikán erősségű szélnek, rakétákat épít és nyugágyon kísérel meg az űrbe jutni. Konyhai berendezéseket dob le egy daruról, elektromos áramot vezet egy kisgyerekbe, matekozik, és mindenféle hihetetlenül okos emberrel találkozik, akik igazán bonyolult dolgokkal foglalkoznak.


Epizódok:

1. Villámlás
Nigel bemutat egy, az 1800-as években Nikol Tesla által tervezett, hihetetlen készüléket, mely villámlást készít, és kideríti, milyen az, amikor megüt bennünket az áram.

2. Robbanás
Talán Nigel képes elsétálni egy megrendezett, mozis robbanásból lassított felvételben, mint egy akcióhős, de vajon el tud-e sétálni egy valódi robbanásból?

3. Időjárás
Tényleg számít, ha sapkát veszünk nagyon hidegben? Vajon futni vagy sétálni jobb esőben, szárazok szeretnénk maradni? És mi történik, amikor Nigelt hurrikán erősségű szél löki meg?

4. Karambol
Nigel összeütközik egy kicsi, modern, ötcsillagos biztonsági besorolású autóval egy nagy, nehéz, régi autóba, hogy kiderítse, melyikben lennénk a legnagyobb biztonságban a családunkkal.

5. Tűz
Nigel bemutatja a tudományát annak, hogy pontosan mi kell tűz csiholásához, és saját maga tapasztalja meg, hogy milyen egy égő ház belsejében lenni.... úgy, hogy maga gyújt fel egy házat.

6. Űr
Egy valódi rakétatudós segítségével Nigel megpróbál az első új-zélandiként az űrbe jutni.

7. Hang
A hang egyike azoknak a hétköznapi dolgoknak, melyeket mind ismerünk, de legtöbben nem igazán értjük, hogyan is működik. Nigel megpróbálja áttörni a hanghatárt, de végül dolgokat tör el útközben.

8. Gravitáció
Ebben a részben Nigel Galileoval áll ki, és a gravitáció törvényét teszteli, amikor egy tökéletesen jó repülőből ugrik ki egy naranccsal, hogy kiderüljön, melyikük ér először földet.

[i]
[i]


[i]

[i]

[i]


Non-stop 3 letöltőig. Seb:1-15 MB/s


[i]
Méret:
2.11 GB (2,268,549,698 Byte)
Info hash:
9143151ECF62D530FA1FAF27EE1085B2AB17F85
Kapcsolatok:
15 feltöltő, 0 letöltő (15 összesen)
Torrent beküldésnek ideje:
2018. 08. 04. 11:38:00
Torrent információk utolsó frissítése:
2018. 08. 06. 18:46:05
Fájlok (9 db): [Megtekinés] [+] [-]
Hasonló torrentek: [+] [-]
Click to see how many people are online
© 2007 - 2019 | TorrentKereső.Hu | Torrent letöltés | Torrent oldalak | Impresszum | Kapcsolat