Torrent letöltés / információk

Farkasgyermekek 1080p torrent
(Filmek => HD)

Letöltés / információk:
Farkasgyermekek 1080p | torrent letöltés súgó
Tracker:
nCore

Meghívót szerenél a(z) nCore oldalra? Meghívót adnál? Esetleg cserélnél? nCore meghívó

Megosztás:
Torrent leírás: [+] [-]
[i] The Wolf Children Ame and Yuki Megjelenés éve:2012
Rendező:Mamoru Hosoda
Szereplők:Aoi Miyazaki, Takao Ohsawa, Haru Kuroki, Yukito Nishii, Momoka Ôno
Ország:Párizs
Hossz:117 perc
Címkék:animáció, dráma, családi, fantasy
IMDb értékelés:8.2
IMDb link:http://hungarian.imdb.com/title/tt2140203
Egyéb link:https://animeaddicts.hu/encycl...
Mafab.hu link:https://www.mafab.hu/movies/ok...

Menü: van
Felirat(ok): Magyar (Animeaddicts, mellékelve), Angol
Hangsáv: Japán 5.1, Angol 5.1
Extra: OST,Fontok
Műfaj: dráma, fantasy, slice of life, szupererő, tragédia, antropomorfizmus, halál, juujin, túlélés, vidék

Ismertető: Az egyetemista Hana beleszeret egy titokzatos, szűkszavú idegenbe, akire az egyik előadáson figyel fel. Ám, mint ahogy az lenni szokott, a fiatalok között szárba szökkenő szerelem végső beteljesülésének van egy hátráltató tényezője, miszerint Hana szerelme farkasember, az utolsó japán farkasok leszármazottja (a szigetországban valóban kihalt ez az állatfaj, utolsó élő példánya 1905-ben pusztult el). A szerelem legyőz végül minden akadályt és az ifjú pár egy tokiói lakásba költözik, ahol nemsokára megszületik két gyermekük, a Yuki (Hó) névre hallgató lányka és öccse, aki az Ame (Eső) nevet kapja, annak megfelelően, hogy milyen időjárási viszonyok domináltak születésükkor. Már az első időkben sok megoldandó problémával szembesülnek, majd Hana férjének szerencsétlen halála okán egyedül marad két félig ember, félig farkas gyermekével. A városi lakás szűkössége és a tény, hogy folyamatosan attól kell tartania, meglátják a hol emberi, hol állat alakjában élő sarjait, arra készteti, hogy egy mindentől távol eső hegyi falu elhagyatott házába költözzön. Az örökmozgó, energikus Yuki számára a vadon csupa izgalom és kaland, míg a félénk Ame nehezen illeszkedik be az új környezetbe. Habár életük telve van viszontagságokkal, hisz Hanának egyedülálló anyaként nagy nehézséget jelent eltartani csemetéit, mégis boldogan élnek, sőt még a falusiak is megkedvelik őket. Az idő múlásával viszont egyre többször merül fel a kérdés Yuki és Ame önazonosságával kapcsolatban és anyjuk is tanácstalan, elvégre nem tudja miként nevelje őket: gyermekekként vagy farkasokként. A testvérpár tagjai végül más-más döntésre jutnak jövőjüket illetően, ezzel is újabb szembenállást idézve elő, míg végül elérkezik a film csúcspontja, mikor Hana el kell engedje a fiatalokat, hogy saját útjukat járhassák...

[i]

=Látvány=
A kétdimenziós rajzok és a valósághű CGI folyamatosan váltakozik a filmben, ám ez sehol sem zavaró, kellemes egyensúlyban áll a kettő. A karakterdizájn leginkább a Miyazaki-féle letisztult és sallangmentes irányvonalat követi, a szereplők megkapóan életszerűek, köszönhető ez az egyenletes és magas színvonalú animációnak is, mely folyamatos és részletes. Ennek hatásfoka leginkább azokban a jelentekben érhető tetten, amikor csupán zenei aláfestés kíséretében követjük a cselekményt, mégis minden mozdulat, mimika elég kifejező, hogy teljesen átélhetővé váljon. Itt tenném még hozzá: ennyire életszerű vizet animációban még nem láttam ? bizonyos pontokon nehezen dönthető el, hogy valódi filmet vagy rajzfilmet látunk. A japán animációs filmstúdiók élvonalába tartozó Madhouse munkatársai ismét kitettek magukért.

=Hangok=
Az animációs filmek egyik legfontosabb hangulatkeltő eszközei egyértelműen a szinkron és a betétdalok, a japánok pedig ebben a tekintetben egyrészt tapasztalatuk (rengeteg szinkronszínészük van, hisz megannyi animáció készül Japánban), másrészt maga a japán nyelv egyedi dallamosságának köszönhetően sajátos bukét kölcsönöz filmjeiknek. Nincs ez másként itt sem, minden szereplő hangja egyedi, jól passzol a karakterek dizájnjához, szépen apellál temperamentumukra. A betétdalok egyenletesek, ugyanakkor nincs kirívó motívum, melyet a filmhez lehetne társítani, mint pl. anno Ghost in the Shell (1995) esetében.

Írta: Akira
Méret:
9.94 GB (10,671,798,915 Byte)
Kapcsolatok:
7 feltöltő, 6 letöltő (13 összesen)
Torrent beküldésnek ideje:
2018. 08. 24. 09:07:46
Torrent információk utolsó frissítése:
2018. 08. 24. 10:34:24
Fájlok (35 db): [Megtekinés] [+] [-]
Click to see how many people are online
© 2007 - 2019 | TorrentKereső.Hu | Torrent letöltés | Torrent oldalak | Impresszum | Kapcsolat