Torrent letöltés / információk

House.S01-S08.COMPLETE.720p.BluRay.DTS.x264.HUN.ENG-prldm [KIEMELT] torrent
(Sorozatok)

Letöltés / információk:
House.S01-S08.COMPLETE.720p.BluRay.DTS.x264.HUN.ENG-prldm [KIEMELT] | torrent letöltés súgó
Ha nem sikerül a letöltés, nézd meg a hasonló torrentek listáját is!
Tracker:
microBit

Meghívót szerenél a(z) microBit oldalra? Meghívót adnál? Esetleg cserélnél? microBit meghívó

Megosztás:
Torrent leírás: [+] [-]
Doktor House - House
Megjelenés éve: 2004

Rendező: Greg Yaitanes, Deran Sarafian
Szereplők: Hugh Laurie, Omar Epps, Robert Sean Leonard, Jesse Spencer, Lisa Edelstein
Ország: USA
Hossz: 48 perc
dráma

Dr. Gregory House zord külseje és mogorva stílusa első látásra nem éppen bizalomgerjesztő. A különc orvos határozott elve ráadásul a következőképpen hangzik: a betegséget kell kezelni és nem a beteget, hiszen a betegeket csak arra "találták ki", hogy az orvosok munkáját nehezítsék. Öntörvényű, renitens alak, de kétségtelenül hatalmas szaktekintély. Kis csapata csupa lelkes és ígéretes fiatal orvosból áll, akiket ő maga válogatott ki - persze sajátságos kritériumok alapján. Számára egy dolog fontos igazán: hideg fejjel megoldani az ügyet, vagyis felfedni a betegség mivoltát és bizonyítást nyerni. S még egy fontos információ Doktor House-ról: Igyekezz őt nem megzavarni délután egy óra körül, kedvenc kórházsorozata közben.

A Doktor House (House, M.D.) amerikai kórházsorozat, dráma, mely 2004. november 16-án debütált a Fox csatornán. Magyarországon 2006. március 22-étől sugározta a TV2 az első évadot. A sorozatot David Shore és Paul Attanasio jegyzi, a Fox hivatalosan Shore-t nevezte meg kitalálóként. A sorozat főszereplője dr. Gregory House (Hugh Laurie), egy zseniális elméjű orvos-diagnoszta a Princeton?Plainsboro Egyetemi Kórházban (Princeton-Plainsboro Teaching Hospital, PPTH), New Jerseyben. A szereplő feltűnően hasonlít Sherlock Holmesra: mindketten zseniális gondolkodók, zenélnek, kábítószert használnak, zárkózottak és barátságtalanok. A történet koncepcióját Attanasio, a címszereplőt Shore találta ki. A producerek Shore és Attanasio mellett Katie Jacobs és Bryan Singer. A forgatási helyszín legtöbbször Century City a kaliforniai Los Angelesben.

Dr. House gyakran kerül konfliktusba főnökével, a kórház igazgatójával, dr. Lisa Cuddyval (Lisa Edelstein), valamint a diagnosztacsoportjával, mivel a hipotézisei általában vitathatóak és meghökkentőek. Egyetlen barátja dr. James Wilson (Robert Sean Leonard), az onkológia vezetője. Az első három évadban dr. House csapatába tartozik dr. Robert Chase (Jesse Spencer), dr. Allison Cameron (Jennifer Morrison) és dr. Eric Foreman (Omar Epps). A harmadik évad végén a csapat feloszlik, Foreman azonban visszatér és dr. House három új csapattagot választ: dr. Remy Hadley-t (Olivia Wilde, aki egyébként szerepelt a második évadban újságíróként), dr. Chris Taubot (Peter Jacobson) és dr. Lawrence Kutnert (Kal Penn). A korábbi csapat többi tagja is feltűnik, a kórház más osztályain. Kutner szerepét az ötödik évad végén kiírták a sorozatból, mivel megformálója a Fehér Házban kapott állást.

http://www.kepmegosztas.hu/image/7S
http://www.kepmegosztas.hu/image/7Z
http://www.kepmegosztas.hu/image/7x
http://www.kepmegosztas.hu/image/7V
http://www.kepmegosztas.hu/image/7G
http://www.kepmegosztas.hu/image/7N
http://www.kepmegosztas.hu/image/7k
http://www.kepmegosztas.hu/image/79
http://www.kepmegosztas.hu/image/7X

https://port.hu/adatlap/film/tv/doktor-house-house-md/movie-75919
https://www.imdb.com/title/tt0412142/
https://www.mafab.hu/movies/doktor-house-237646.html
Méret:
433.5 GB (465,463,234,568 Byte)
Info hash:
8E71AD8726E015B0B9EA95937B69D51A222F65C
Kapcsolatok:
1 feltöltő, 8 letöltő (9 összesen)
Torrent beküldésnek ideje:
2018. 07. 30. 23:20:00
Torrent információk utolsó frissítése:
2018. 08. 05. 20:37:03
Fájlok (178 db): [Megtekinés] [+] [-]
Hasonló torrentek: [+] [-]
Click to see how many people are online
© 2007 - 2019 | TorrentKereső.Hu | Torrent letöltés | Torrent oldalak | Impresszum | Kapcsolat