Torrent letöltés / információk

In Another World With My Smartphone S01 1080p torrent
(Sorozatok)

Letöltés / információk:
In Another World With My Smartphone S01 1080p | torrent letöltés súgó
Ha nem sikerül a letöltés, nézd meg a hasonló torrentek listáját is!
Tracker:
nCore

Meghívót szerenél a(z) nCore oldalra? Meghívót adnál? Esetleg cserélnél? nCore meghívó

Megosztás:
Torrent leírás: [+] [-]
[i] In Another World with My Smartphone Megjelenés éve:2017
DVD Megjelenés:2018
Rendező:Takeyuki Yanase
Szereplők:Leah Clark, Amber Lee Connors, Josh Grelle, Jill Harris, Michelle Rojas
Ország:Japán
Hossz:24 perc
Címkék:animáció, kaland, vígjáték, fantasy, romantikus
IMDb értékelés:6.4
IMDb link:http://hungarian.imdb.com/title/tt7088332
Egyéb link:https://animeaddicts.hu/encycl...

Évad: 1
Epizód: 1-12
Epizód címe: Isekai wa Smartphone to Tomo ni. Blu-ray Disc
Hangsáv: Japán 2.0 + Audio kommentár (Japán 2.0)
Felirat: Magyar (Guddo-FanSub)
Kódolás: 10-bit
Extrák: BD Menü, Blu-ray extrák, Extra CD-k, Fontok, OST
Műfaj: fantasy, kaland, romantikus, ecchi, vígjáték, alternatív világ, bishoujo, hárem, light novel alapján, párhuzamos világ

Az Isekai wa Smartphone to Tomo ni. avagy Egy más világban az okostelefonommal, 2015 májusában kezdte pályafutását light novel formájában, majd 2016-ban manga-adaptációt is kapott. Jelenleg is fut mindkét mű. 2017 nyári anime szezonban pedig megérkezett egy újabb Isekai animeadaptáció.


Az Isekai animék világa

Mielőtt megnéznénk a történetet, essen pár szó az Isekai-művekről. Itt talán mindenki ismeri a Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!-t és nem véletlenül hozom fel, mert ebben a műben lesz is néhány utalás rá. Az alapkoncepció, hogy hősünk vagy meghal, vagy más körülmények között egy másik világba csöppen (általában fantasy), és legtöbbször maga Isten vagy egy felsőbb hatalom ajánlja fel ezt a lehetőséget.

Történet:

Történetünk itt is hasonlóan kezdődik: főhősünk, Mochizuki Touya Isten hibájából meghal. Isten nagyon sajnálja a történteket és felajánlja neki, hogy feltámasztja. Egy kikötés van csak: Nem éledhet fel ugyan abban a világban, ahonnan jött. Illetve megkérdezi, hogy tehet-e bármit annak érdekében, hogy kiengesztelje, mire Touya-kun megkéri, hadd vigye magával okostelefonját. Isten természetesen beleegyezik és még meg is buherálja kicsit a szerkezetet, és elárulja, hogy mágiával fel is tudja azt tölteni, mivel ez egy olyan világ, amit átjár a mágia.

[i]

Miután Touya megérkezik, kis közjáték árán sikerül pénzhez jutnia. Majd segít két bajbajutott lányon, Else és Linse Shileskán. Nemsokkal ezután Touya csatlakozik a Céhhez és elvállal egy küldetést a lányokkal. Itt ismerkedik meg először a varázslással, mivel Linse egy varázslólány. Hősünk meg is kéri, hogy tanítsa meg őt is varázsolni. Ám a lányok felvilágosítják, hogy csak az adott elem adottságával rendelkező személyek képesek használni az adott varázslatokat. Itt kiderül, hogy Isten bizony komolyan megáldotta Touya-kunt, mivel a varázskövekkel való érintkezésnél minden elem reagált hősünkre.

A történet innen folytatódik, bemutatva Touya beilleszkedését az új világba. Később egyre bővülő csapatával néz szembe egyre komolyabb kihívásokkal. Hogy mire jut hősünk, kiderül, ha megnézed a sorozatot.

Mágia, avagy a hét elem:

Föld, Levegő, Víz, Tűz, Fény, Sötétség. A hat alapvető elem, melynek használatához veleszületett adottság szükséges. Igen ritka, hogy valaki hármat is képes irányítása alá vonni, hősünk pedig...
Illetve létezik egy hetedik, úgynevezett Null Mágia, vagy más néven személyes mágia. Ez szinte mindenkinél egyedi, személyes képességeket rejt, amit szinte kizárólag csak az adott személy képes használni. Természetesen hősünk kapásból lemásolja Else Gate nevű Null Mágiáját, majd később sorra tanulja meg a mások által használtakat.

A szereplőkre külön nem térnék ki, mivel minden egyes karakternek egy külön kis története van, hogy és miért csatlakozik hősünkhöz, illetve majdnem a sorozat feléig érkeznek, így túl spoileres lenne.

Vélemény, Ajánlás:

Isekai-rajongóknak kötelező darab, illetve azoknak is, akik szeretik, ha a főhős nem egy esetlen nagyszájú, ámbár félkegyelmű karakter. A mű (számomra!) kellemes sebességben bontakozik ki, nem siet, de nem is túl lassú. Érezni, hogy emberünk bizony (és reálisan!) kissé meg van zavarodva az új világban, hiszen nem ismeri és nem tud róla semmit. Így nem ront fejjel a falnak, lépésről lépésre ismerkedik meg a helyzettel, népességgel, hierarchiával, mágiával, az élővilággal és hasonlókkal.

Természetesen minden rész egy kicsit lendületesebb, ahogy egyre több rálátása van a dolgokra. A grafikáról nem lehet rosszat mondani, 2017-ben ez megszokott már. Az OP és ED nekem kifejezetten tetszett, mondom ezt úgy, hogy én nem nagyon vagyok értük és általában áttekerem. Összességében én személy szerint nagyon kellemeset csalódtam a műben, és a szezon egyik kedvence lett. Bátran ajánlom mindenkinek, könnyed humora és fantasy elemei miatt, megfűszerezve egy kis akcióval.

Ismertető: stormspike.

A torrent immár a nemrég megjelent Blu-ray kiadást tartalmazza, kiegészítve a szokásos extrákkal. Az animét japán szinkronnal és magyar felirattal ellátva tekinthetitek meg. A fordítás elkészítéséért nagy köszönet illeti a Guddo-FanSub csapatának tagjait. Az időzítést Grimm kolléga végezte a Blu-ray videókhoz, ezért neki is kijár a köszönet munkájáért. Jó szórakozást hozzá.

Seed idő: Hétköznapokon 17:30 és 20:00 között, hétvégén 05:00-től 20:00-ig.
Méret:
17.11 GB (18,375,289,614 Byte)
Kapcsolatok:
13 feltöltő, 5 letöltő (18 összesen)
Torrent beküldésnek ideje:
2018. 07. 19. 18:22:10
Torrent információk utolsó frissítése:
2018. 07. 19. 20:31:29
Fájlok (217 db): [Megtekinés] [+] [-]
Hasonló torrentek: [+] [-]
Click to see how many people are online
© 2007 - 2019 | TorrentKereső.Hu | Torrent letöltés | Torrent oldalak | Impresszum | Kapcsolat