Torrent letöltés / információk

IObit Advanced SystemCare 12 Beta 1.0 (v12.0.0.118) torrent
(Programok)

Letöltés / információk:
IObit Advanced SystemCare 12 Beta 1.0 (v12.0.0.118) | torrent letöltés súgó
Ha nem sikerül a letöltés, nézd meg a hasonló torrentek listáját is!
Tracker:
Bigtorrent

Meghívót szerenél a(z) Bigtorrent oldalra? Meghívót adnál? Esetleg cserélnél? Bigtorrent meghívó

Megosztás:
Torrent leírás: [+] [-]
A Advanced SystemCare automatizált és egyszemélyes PC gondozási szolgáltatásokat nyújt a Malware Removal, a Registry Fix, a Privacy Protection, a Performance Tune-up és a System Cleaning szolgáltatásokkal. Ezenkívül kiváló és biztonságosabb online élményt nyújt a legújabb Surfing Protection és Internet Boost technológiával, amely biztosítja az online biztonságot és a maximális PC-teljesítményt.

Újdonságok az Advanced SystemCare 12 Beta 1.0 verzióban: + Az új adatvédelmi védelem megóvja az érzékeny adatait a titkos hozzáféréstől annak érdekében, hogy elkerülje a zsarolási szoftverek, az adathalászati ?? helyek és a szemetetszűrések kockázatát. + Az új digitális ujjlenyomat-védelem lefedi a digitális ujjlenyomatát, hogy megakadályozza az invazív online követést. + Újraépített szörfözés védelem és hirdetések eltávolítása, hogy blokkoljon több titkosítási bányászati ??támadást, idegesítő hirdetéseket és rosszindulatú helyeket. + A Honlap Tanácsadó a legkorszerűbb technológiát alkalmazza a honlap és a keresőmotor módosítását célzó rosszindulatú programok észlelésének megerősítésére.
+ Enhanced Junk File Clean több fájlt, beleértve a Windows 10 ikon gyorsítótárat, a Microsoft Office gyorsítótárat, a Google Chrome naplóit és az ideiglenes fájlokat, szoftveres redundáns fájlokat és régi letöltött fájlokat. + Enhanced Privacy Sweep a Chromium alapú böngészők tisztításának támogatására és a Google Chrome, az Opera és a Facebook tisztításának megerősítésére. + Újraindította az indítókezelő adatbázisát, hogy tovább lerövidítse a számítógép indítási idejét. + Optimized Performance Monitor, hogy emlékezzen az utolsó megnyitott pozíciójára és testreszabja az ablakméretet. + Újratervezett Turbo Boost, hogy a különböző erősítési módok között gyorsan és gyorsan váltson. + A Real-Time Protector adatbázisa kibővített egy biztonságos számítógéphez. + Továbbfejlesztett Internet Boost, hogy pontosabb hálózati sebességet érjen el a hálózat gyorsabb felgyorsításához. + Új felhasználói felület az intuitívabb és folyékonyabb élmény érdekében.

Telepítési megjegyzések:- Alkalmazás telepítése- Kész, élvezd.

https://www.iobit.com/en/store.php

Supports Win10/Win8/Win7/Vista/XP
Méret:
51.21 MB (53,695,880 Byte)
Kapcsolatok:
9 feltöltő, 0 letöltő (9 összesen)
Torrent beküldésnek ideje:
2018. 07. 19. 18:40:07
Torrent információk utolsó frissítése:
2018. 07. 21. 11:21:03
Fájlok (3 db): [Megtekinés] [+] [-]
Hasonló torrentek: [+] [-]
Click to see how many people are online
© 2007 - 2019 | TorrentKereső.Hu | Torrent letöltés | Torrent oldalak | Impresszum | Kapcsolat