Torrent letöltés / információk

IObit Smart Defrag Pro 6.0.1.116 + Crack HUN torrent
(Programok)

Letöltés / információk:
IObit Smart Defrag Pro 6.0.1.116 + Crack HUN | torrent letöltés súgó
Ha nem sikerül a letöltés, nézd meg a hasonló torrentek listáját is!
Tracker:
Bigtorrent

Meghívót szerenél a(z) Bigtorrent oldalra? Meghívót adnál? Esetleg cserélnél? Bigtorrent meghívó

Megosztás:
Torrent leírás: [+] [-]
A Smart Defrag 6 könnyű és stabil lemeztöredezettség-mentes eszköz, amely a merevlemez maximális teljesítményére lett kifejlesztve. Az IObit legújabb lemezhiba motorja és a "Boot Time Disk Defrag" technológiája alapján a Smart Defrag 6 nem csak defragmentációt biztosít, mint bármely tipikus lemeztöredezettségmentesítő, de intelligensen is racionalizálja a fájlokat a frekvenciahasználat alapján, ezáltal gyorsítja a lemez sebességét a gyorsabb adatelérés érdekében! Az egyedülálló Deep Analyze technológiával elegánsan tisztítsa meg az elhasználódott fájlokat a töredezettségmentesítés előtt, hogy több lemezterületet takarítson meg. Az első olyan lemeztöredezettség-mentesítő, amely teljes mértékben támogatja a Windows 8 / 8.1 Metro Apps alkalmazást, a Smart Defrag 6 a háttérben gyors, automatikusan és csendben működik, és nagyméretű merevlemez-meghajtókra alkalmas lemeztöredezettség-mentesítő.

A Smart Defrag 6 újdonságai: + Teljesen kompatibilis a legújabb Windows 10 verzióval 1803. + Továbbfejlesztett defrag motor az ultragyors defrag számára. + Javított algoritmus a fájlok gyorsabb elérésére. + Bővített Lemezkarbantartó adatbázis, amely felszabadít több lemezterületet. + Optimális működési folyamat a jobb felhasználói élmény érdekében. + Jelentősen növelte a visszajelzések sikerességi arányát. + Megkezdte a Lucky Draw új fordulóját. + Több felhasználóbarát telepítési folyamat. + Új olvasható bőr és intuitív felület. + Támogatott 40 nyelv. * És még többet fedezhet fel.

Hardware
- 1 GHz processor or faster processor
- 512 MB of RAM
- 200 MB of free hard disk space

Supports Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP

https://www.iobit.com/en/iobitsmartdefrag.php

Telepítési megjegyzések: - Telepítse a Smart Defrag programot,nem indít - A tartalom másolása a Crack mappából a telepítési könyvtárba,-Másolja a "license.dat" fájlt"C: \ Program Files (x86) \ Közös fájlok \ IObit \ Smart Defrag"VAGY"C: \ Program Files \ Common Files \ IObit \ Smart Defrag"-Blockhost fájlra 2xkatt-kész!-Használ
Méret:
27.29 MB (28,615,686 Byte)
Kapcsolatok:
5 feltöltő, 0 letöltő (5 összesen)
Torrent beküldésnek ideje:
2018. 07. 19. 18:40:11
Torrent információk utolsó frissítése:
2018. 07. 21. 11:21:03
Fájlok (9 db): [Megtekinés] [+] [-]
Hasonló torrentek: [+] [-]
Click to see how many people are online
© 2007 - 2019 | TorrentKereső.Hu | Torrent letöltés | Torrent oldalak | Impresszum | Kapcsolat