Torrent letöltés / információk

My Girlfriend Is ShoBitch S01 1080p REMUX torrent
(Sorozatok)

Letöltés / információk:
My Girlfriend Is ShoBitch S01 1080p REMUX | torrent letöltés súgó
Ha nem sikerül a letöltés, nézd meg a hasonló torrentek listáját is!
Tracker:
nCore

Meghívót szerenél a(z) nCore oldalra? Meghívót adnál? Esetleg cserélnél? nCore meghívó

Megosztás:
Torrent leírás: [+] [-]
[i] My Girlfriend Is ShoBitch Megjelenés éve:2017
DVD Megjelenés:2018
Rendező:Nobuyoshi Nagayama
Szereplők:Aoi Yuuki, Mitsuhiro Ichiki, Yuki Yagi, Natsumi Yamada, Rarisa Tago Takeda
Ország:Japán
Hossz:24 perc
Címkék:vígjáték
IMDb értékelés:5.2
IMDb link:http://hungarian.imdb.com/title/tt8644562
Egyéb link:https://animeaddicts.hu/encycl...

Évad: 1
Epizód: 1-10
Epizód címe: My Girlfriend Is ShoBitch Blu-ray BOX
Hangsáv: Japán 2.0
Felirat: Magyar (Guddo-Fansub)
Extrák: BD Menü, Blu-ray extrák, Fontok, OST
Műfaj: ecchi, iskolai, romantikus, shounen, vígjáték, diák(lány), diák-diák kapcsolat, hárem, iskolai egyenruha, jelen, középiskola, manga alapján, perverz(ió), szűz

Sajnos nem találtam magyar nyelvű leírást ehhez a sorozathoz, ezért a MyAnimeList oldalán lévő angol leírás alapján készítettem az alábbi ismertetőt. Bocsánat a rövidsége miatt, de ott sem volt sokkal több írva róla. Tehát:

A történet főhőse Haruka Shinozaki, aki már a középiskola első évfolyamától kezdve szerelmes az osztályelnökbe, Akiho Kousakába. A lány vonzó, jó a sportokban, valódi modell-alkat. Mivel a szerencse úgy hozta, hogy idén egy osztályba kerültek, ezért Shinozaki-kun elhatározza, bevallja neki érzéseit. Legnagyobb meglepetésére és örömére Kousaka-san beleegyezik, hogy Shinozaki-kun barátnője legyen.

[i]

Miután így összejöttek, kiderül, hogy a minden terkintetben tökéletes, mintatanuló, élsportoló és mellette gyönyörű Kousaka-sannak még nem volt párkapcsolata. Vagyis totálisan tapasztalatlan fiúk terén. Ennek ellenére mindent megtesz, hogy - szó szerint - minden tekintetben kielégítse Shinozaki-kun vágyait. Különféle szexpozíciókon át egészen a különleges fétisekig mindennel plóbál a kedvében járni. Shinozaki ugyan próbálja megértetni vele, hogy ennyire messzire nem kell elmennie, de Kousaka elhatározza, hogy minél több módszerrel teszi őt boldoggá.

A torrent immár a Blu-ray BOX kiadást tartalmazza, ami a teljes sorozaton felül magába foglalja a lemezes verziók mellé csomagolt OVA epizódot, plusz mindazon extrákat, amiket feltettek a lemezekre. Az animét japán szinkronnal és magyar felirattal ellátva tekinthetitek meg. A fordítás elkészítéséért nagy köszönet illeti a Guddo-Fansub csapatának tagjait. Az időzítést Grimm kolléga végezte a Blu-ray kiadáshoz, ezért neki is köszönet jár elvégzett munkájáért. Jó szórakozást.

Seed idő: Hétköznapokon 17:30 és 20:00 között, hétvégén 05:00-től 20:00-ig.

Megjegyzés: A videók BDRemux-ok, melyeket én készítettem a Japán BDBOX kiadás BDMV fájljaiból. Sajnos csak japán szinkront tartalmazott, felirat nélkül, így valódi RAW-ról beszélhetünk. Természetesen eredeti minőségben, tömörítés nélkül másoltam le őket, emiatt lett ekkora a méret. Viszont így a minőségre nem lesz panasz.

Staff engedéllyel!
Méret:
78.6 GB (84,395,436,273 Byte)
Kapcsolatok:
1 feltöltő, 13 letöltő (14 összesen)
Torrent beküldésnek ideje:
2018. 08. 25. 16:09:16
Torrent információk utolsó frissítése:
2018. 08. 25. 18:39:31
Fájlok (124 db): [Megtekinés] [+] [-]
Hasonló torrentek: [+] [-]
Click to see how many people are online
© 2007 - 2019 | TorrentKereső.Hu | Torrent letöltés | Torrent oldalak | Impresszum | Kapcsolat