Torrent letöltés / információk

Myriad Colors Phantom World S01 1080p REMUX torrent
(Sorozatok)

Letöltés / információk:
Myriad Colors Phantom World S01 1080p REMUX | torrent letöltés súgó
Ha nem sikerül a letöltés, nézd meg a hasonló torrentek listáját is!
Tracker:
nCore

Meghívót szerenél a(z) nCore oldalra? Meghívót adnál? Esetleg cserélnél? nCore meghívó

Megosztás:
Torrent leírás: [+] [-]
[i] Myriad Colors Phantom World Megjelenés éve:2016
DVD Megjelenés:2017
Rendező:Tatsuya Ishihara, Haruka Fujita
Szereplők:Hiro Shimono, Sumire Uesaka, Saori Hayami, Azusa Tadokoro, Maaya Uchida
Ország:Japán
Hossz:24 perc
Címkék:animáció, fantasy
IMDb értékelés:6.4
IMDb link:http://hungarian.imdb.com/title/tt5321046
Egyéb link:https://animeaddicts.hu/encycl...
Mafab.hu link:https://www.mafab.hu/movies/mu...

Évad: 1
Epizód: 1-13
Epizód címe: Musaigen no Phantom World Blu-ray BOX
Hangsávok: Angol 5.1, Japán 2.0
Felirat: Angol (BD PGS), Magyar (Anime Sekai Team & SaiyanRivals + Kiseki-Fansub (OVA))
Extrák: Myriad Colors Phantom World OVA: Miracle of the Water Drop, Myriad Colors Phantom World Mini Specials, BD Menü, Blu-ray extrák, Extra CD-k, Fontok, OST
Műfaj: akció, vígjáték, fantasy, iskolai élet, seinen, slice of life, szupererő, bishoujo, diák(lány), iskolai egyenruha, jelenkori fantasy, különleges képesség/erő, light novel alapján

Egy elszabadult kísérlet

a) A Fantomok megjelenése: Történetünk a jelenben játszódik. Ám mégis van valami, ami elüt a megszokottól. Ugyanis furcsa lények jelentek meg, a Fantomok. De a megjelentek nem is a legjobb szó rá. Ők mindig is itt voltak. Tudjátok, milyenek az emberek. Mindig a felfedezések és a tudás! Éppen kísérleteztek, mikor valami félrecsúszott és egy titokzatos anyag kiszabadult. Ez az anyag szétterjedt és az emberek valahogy, miután belélegezték ezt - a tudtukon kívül -, meglepetésükre látni kezdték ezeket a természetfeletti lényeket. De még most is vitatott, hogy a gáz vajon az agyunk egy olyan részét aktivizálta, amivel képesek vagyunk őket érzékelni, vagy csak szimplán befolyásolja az agyat, és hallucinációt, téves képeket okoz? Vajon melyik lehet az helyes elmélet? Lehet, hogy sose jönnek rá.

b) Az emberek alkalmazkodása: Az incidens után elkezdtek képességekkel rendelkező gyermekek születni. Ők felvehetik a harcot ezekkel a lényekkel. De nem is igazán mondanám azt, hogy a Fantomok ártalmasak lennének. Leginkább csak egy kicsit megbontják a rendet. Zavarják a polgárok nyugalmát, de komolyabb veszélyt még sosem okoztak.
A Fantomokat nem lehet megölni. Ha el is intézel egyet, tulajdonképpen csak elzárod, ugyanis mindig visszatérnek egy idő után. De nézzük pozitívan! Így a "szupergyerekeknek" mindig lehet munkájuk.

[i]

Történetünk:

Ilyen képességűek hőseink is. Ebből kiemelkedik (negatívan) egy bizonyos gimnáziumnak egy bizonyos csapata. Kawakami Mai sportos alkatával és közelharchoz alkalmazkodó képességével kiválóan küzd a szörnyekkel. Ichijou Haruhiko Mai ellentéte. Egy mondhatni (fizikailag) puhány fiú, ám ő az elzárás képességével mindent megtesz, hogy segítse partnerét. Ennek ellenére minden harcuk kudarcba fullad. Még ha teljesítik is a küldetéseiket, károk keletkeznek. Ennek következtében a javításra megy el a pénzük, amit a megbízásért kaptak volna. Rájönnek, hogy ez a csapat kettőjükkel nem lesz jó. Ezután nyitva tartják szemüket, fülüket, s lesik, ki tudna még csatlakozni hozzájuk.

Nem is telik sok időbe, találkoznak egy gazdag lánnyal, Reina Izumi-val, aki nagyon falánk. Nem sokkal utána, egyetlen fiútagunknak sikerül a hideg, jeges szívű Minase Koito-t is megolvasztania, ki abszurdan sok cukrot rak az italokba. Néha-néha pedig még a kicsike Kumamakura Kurumi is segít nekik plüssmackójával. Nem hagyhatjuk ki a pici, szinte rovar nagyságú Ruru-t sem. Ő egy Fantom, aki teljesen ráakadt Haruhiko-ra, minden nap vele van. Ha baj van, megpróbál apró teste ellenére is egy kicsit segíteni, ha rossz kedvük van, mindig sikerül feldobnia a hangulatot.

És itt, a végére

Számomra egy nagyon jó felüdülés volt. A karakterek aranyosak, szerethetőek, bár néha talán egy kicsit idegesítőek vagy kiszámíthatóak. Személy szerint nekem Haruhiko tetszett a legjobban. Minden rész elején a sok bonyolultnak hangzó mondat... Engem lenyűgözött (főleg úgy, hogy én is olyan fajta vagyok, aki szinte mindent elolvas, ami a kezébe kerül). A karaktere is szörnyen "cuki" volt. De ami mindent vitt, az a szinkronszínésze volt. Név szerint Shimono Hiro. Biztos vagyok benne, hogy a legtöbben ismerik a Sex Pistolból (Tsuburaya Norio).
Méret:
76.76 GB (82,424,028,527 Byte)
Kapcsolatok:
9 feltöltő, 7 letöltő (16 összesen)
Torrent beküldésnek ideje:
2018. 09. 06. 11:17:05
Torrent információk utolsó frissítése:
2018. 09. 06. 13:24:22
Fájlok (130 db): [Megtekinés] [+] [-]
Hasonló torrentek: [+] [-]
Click to see how many people are online
© 2007 - 2019 | TorrentKereső.Hu | Torrent letöltés | Torrent oldalak | Impresszum | Kapcsolat