Torrent letöltés / információk

Star Trek - Deep Space Nine - The Fallen torrent
(Játékok)

Letöltés / információk:
Star Trek - Deep Space Nine - The Fallen | torrent letöltés súgó
Ha nem sikerül a letöltés, nézd meg a hasonló torrentek listáját is!
Tracker:
nCore

Meghívót szerenél a(z) nCore oldalra? Meghívót adnál? Esetleg cserélnél? nCore meghívó

Megosztás:
Torrent leírás: [+] [-]
[i]

Star Trek - Deep Space Nine - The Fallen

Műfaj: Action (Shooter) / 3D / 3rd Person
Fejlesztő: The Collective Studios
Kiadó: Simon & Schuster Interactive
Megjelenés: 2000

Rendszerkövetelmények:
Windows 95/98
Pentium II / Celeron 400 MHz
128 MB RAM
3D-s gyorsítóval ellátott videokártya és 8 MB videomemória, Direct3D támogatással
661 MB szabad hely a merevlemezen

Leírás:
A Bajor közelében található wormhole (féreglyuk) a bolygó vallási életének fontos része, itt élnek ugyanis azok az idegen lények, akiket a bajoriak prófétákként (istenekként) tisztelnek. Néhány kivétel azért van, páran ugyanis a "Mennyei Templomból" kitaszított, és a tűzbarlangokba száműzött Pah-szellemeket tartják az igazi prófétáknak. Az ősi mondák szerint a Pah-szellemek kiszabadításának kulcsa a három vörös forgótestben található, de még senki sem találkozott olyannal. Egészen mostanáig. A Pah-szellemeket imádó szekta titokzatos vezére ugyanis talált egy ilyen vörös forgótestet és eltökélt szándéka, hogy a másik kettőt is megszerzi és kiszabadítja az általa igaznak hitt prófétákat. Ezt viszont minden eszközzel meg kell akadályozni, tehát Sisko kapitány Kira és Worf társaságában ugyancsak a forgótestek keresésére indul. Az események a DS9 sorozat hatodik évadjának idején játszódnak, és a könyv formában megjelent Millenium trilógiához kapcsolódik.

A történet teljes megértéséhez erősen ajánlott a sorozat ismerete, de a játék élvezetéhez nem feltétlenül, ugyanis a DS9: The Fallen nem kalandjáték, hanem egy külső nézőpontból irányítható (third person) akciójáték lesz. A grafikai motor az Unreal Tournament kissé módosított engine-je lesz, tehát a látvánnyal nem nagyon lesz gond. A készítők részletesen kidolgozott fotorealisztikus környezetet, aprólékosan kidolgozott karaktereket, látványos effekteket és egy kifinomult kamerarendszert ígérnek, ami könnyebben kezelhetővé teszi a külső nézetes irányítást, szűk szobákban és hatalmas termekben egyaránt. Egy külön erre a célra kidolgozott IK és csont-animációs rendszer gondoskodik a karakterek folyamatos mozgásáról, egy másik pedig a beszéd és az ajkak mozgásának valós-idejű szinkronizációját biztosítja. Mindezekből már most kaphatunk egy kis ízelítőt, ha letöltjük a trailert a program honlapjáról. A három irányítható karakter mellett a sorozatból megismert legtöbb fő- és mellékszereplőt viszontláthatjuk a játékban - pl. Dax, Bashir, O'Brien, Quark, Odo, Dukat. Mindannyian felismerhetőek (Kira-nál talán egy kissé túlzásba vitték a mellbőséget, szinte már Lara Croftéval vetekszik), és a három játszható karakter hangjait az eredetieket játszó színészek adják.

A mindhárom játszható karakter (Sisko, Kira és Worf) más feladatokat és más választható fegyvereket jelent. Mindegyiknek 10 szinten 40 különböző pályát kell teljesítenie, de az eltérő fegyverek és feladatok miatt ezek egyéniek lesznek, ezzel a játszható pályák száma megsokszorozódik. A sorozatból megismert helyszínek (pl. DS9, USS Defiant) mellett előfordulunk még egy ősi bajori kolostor, egy titkos cardassia-i bázis, ellenséges dzsungel és egy jem'hadar internálótábor területén is.

Tíznél is több fegyvert próbálhatunk majd ki, a szokásos föderációs phaser mellett lesz még klingon, kardassziai, bajori vagy jem'hadar fegyver, és néhány még eddig ismeretlen is. Mindegyik több tüzelési móddal. A fegyverek mellett más eszközöket is használhatunk, pl. tricordert, vagy egy Exographic Imager nevű szerkenytyűt, amivel átnézhetünk a falakon, belenézhetünk a ládákba, vagy akár az élőlényekbe is. Az ellenfelek 25 faj képviselői közül kerülnek ki, köztük egy teljesen új faj, a Grigari.

http://www.mobygames.com/game/windows/star-trek-deep-space-nine-the-fallen


Telepítés:
Mountolod,
autorun-al telepíted, klikk Istall The Fallen,
Setup Type ablknál válaszd a full install-t,
Telepítés végeztével patch-eled, autorun, klikk Istall The Fallen Patch, elérési útvonalnak a telepített játék system könyvtárát kell megadni (alapértelmezett: C/Program Files (x86)/InfiniteLoop/DS9TheFallen/System)
(Crack, serial nem kell)
A játék futtatásához nincs szükség a képfájlra.
Jó játékot!

Windows 7 x64-en tesztelve!
Méret:
629.8 MB (660,391,936 Byte)
Kapcsolatok:
11 feltöltő, 0 letöltő (11 összesen)
Torrent beküldésnek ideje:
2017. 12. 27. 15:00:50
Torrent információk utolsó frissítése:
2017. 12. 27. 16:50:38
Fájlok (1 db): [Megtekinés] [+] [-]
Hasonló torrentek: [+] [-]
Click to see how many people are online
© 2007 - 2019 | TorrentKereső.Hu | Torrent letöltés | Torrent oldalak | Impresszum | Kapcsolat