Torrent letöltés / információk

TMPGEnc Authoring Works 6 & Video Mastering Works 6 Retail [Full] torrent
(Programok)

Letöltés / információk:
TMPGEnc Authoring Works 6 & Video Mastering Works 6 Retail [Full] | torrent letöltés súgó
Ha nem sikerül a letöltés, nézd meg a hasonló torrentek listáját is!
Tracker:
microBit

Meghívót szerenél a(z) microBit oldalra? Meghívót adnál? Esetleg cserélnél? microBit meghívó

Megosztás:
Torrent leírás: [+] [-]
TMPGEnc Video Mastering Works 6

Az új forradalom jött, erőteljes szerkesztési funkciókkal.
A legjobb videó kódoló most már támogatja a H.265 / HEVC 8K video kimenetet.
A "6" világa új kezdet.

Többféle bemeneti és kimeneti formátum támogatása, részletes paraméterek beállítása, gyors és pontos vágásszerkesztés, videoformátum átalakítás, tömörítés, anyagkészítés és még sok más. Ez a videó-rajongók kiváló minőségű kódolási választása - ez a "TMPGEnc Video Mastering Works 6" .

Támogatja a "HEVC" kimenetet - egy új formátum 4K és 8K generációban, valamint 10 bites 4: 2: 2/4: 4: 4 H.264 / AVC kimenet. Az egyszerűsített grafikus felület egyszerűvé teszi a kódolási folyamatot és a beállításokat, míg az újonnan hozzáadott automatikus bitráta-számológép és más új funkciók csökkentik a szerkesztési és kimeneti munkaidőt. Az újonnan megjelenő szűrők, mint például a Chroma Key és a Timelapse lehetővé teszik a kreativitást. A továbbfejlesztett idővonal szerkesztési mód még könnyebbé teszi a videók létrehozását és szerkesztését. Ez a legfejlettebb megoldás az "all-in-one" megoldás koncepciójában, és növeli a fogyasztók széles körének termelékenységét a fogyasztók és a fogyasztók körében .
Natív támogatás 64 bites architektúrához.
A "6" csak 64 bites architektúrákhoz készült. Ezzel a bővítéssel az alkalmazás képes kiemelkedően nagy méretű memóriát használni. Ezért rendkívül könnyebben kezelhetők az ultra-HD-szerkesztést, összetett szűrést, fájl importálást, videó megjelenítést, klipet és rétegmásolást Timeline módban stb. Tartalmazó szerkesztési műveletek.
* Ez az alkalmazás nem támogatja a 32 bites OS környezeteket.

Támogatja a legújabb beviteli és kimeneti formátumokat.
Támogatja a legfrissebb formátumok széles skáláját, mint például a H.264 / AVC, az AVI, a WMV, a QuickTime, a WebM, az MKV konténer és így tovább. A szabványos formátumok, például az AVCHD, a Blu-ray, a mobileszközök és a YouTube egyszerűen sablon kiválasztásával is képes kimenetet készíteni.
Önnek gyakorlatilag nem kell külső CODEC-t telepítenie; szerkesztheti és kiadhatja anélkül, hogy tudnia kellene ezekről a formátumokról. Továbbá kiválaszthat egy bizonyos import címklipet Blu-ray (BDMV / BDAV) vagy AVCHD fájlon belül, és a miniatűr előnézet segítségével előzetesen ellenőrizheti a tartalmat, és elkerülheti a hibákat.

H.265 / HEVC kimeneti támogatás.
A TMPGEnc Video Mastering Works 6 most támogatja a H.264 / AVC utódjának a H.265 / HEVC formátum importálását és kiadását, valamint a legújabb video tömörítési szabványt. A 265 / HEVC következő generációs, a H.264 / AVC-hez képest nagyobb tömörítési arány mellett nem csak az ultra-nagy felbontású képeket támogatja, mint a 4K és a 8K kimenet, de tovább csökkenti az eredményül kapott méretét a hatékony megtakarítás és átvitel érdekében.
A kódoló legfontosabb technológiáját, a világhírű x265 kódoló motort használják. Az "x265" kódoló számos részletes paraméterét és presetjét is használhatja a "6" GUI segítségével.


A H.265 / HEVC formátumú konténerekhez MPEG-TS, MP4 és MKV használható, amely lehetővé teszi a használatát minden célra és javítja a kényelmet.

* Egyes paraméterek és opciók eltérnek az eredetitől.

XAVC S kimeneti támogatás.
Támogatja az importálást és a kimenetet a Sony által támogatott, kiváló minőségű 4K / HD videó formátumú "XAVC S" formátummal, amely nagy felbontású és nagy bitrátaú videókat képes tárolni az AVCHD szabványhoz képest. Továbbá az elfogadott MP4 konténer hozzáférést biztosít a közös fogyasztói felhasználás formátumához.
10 bites 4: 4: 4 H.264 / AVC bemeneti és kimeneti támogatás.
A "6" lehetővé teszi a H.264 / AVC formátum profiljának meghatározását a High Intra 4: 4: 4 méretig, amely a YUV színtérre 10 és 4: 4 színnel állítható be. Ennek az új funkciónak köszönhetően kihasználhatja az x264 kódoló specifikációjának széles skáláját a H.264 / AVC kimenethez.


Nagysebességű hardveres jeladó "NVENC" támogatás.
Lehetővé teszi az NVIDIA "NVENC" használatát, amely egy 600-as sorozatú és későbbi GPU (Kepler maggyújtás) -ra van telepítve, amely támogatja a H.264 / AVC nagysebességű hardveres kódolást. A képminőség és a kódolási sebesség nagymértékben javult az előző CUDA kódoláshoz képest. Ezenkívül támogatja a H.265 / HEVC kódolást, amelyet a GeForce GTX970 (GM204 DAI) vagy újabb GPU-k támogatnak.


* A CUDA kódolót nem támogatja a TMPGEnc Video Mastering Works 6.

* Kompatibilis környezetre van szüksége.

AMD Media SDK kódoló / dekódoló támogatás.
A támogatott Advanced Micro Devices grafikus kártya környezetében kihasználhatja a H.264 / AVC hardver kódolóját és dekódoló funkcióit. Ez különösen hasznos olyan esetekben, amikor csökkenteni kell a kódolási időt vagy az áramfogyasztást. Ezenkívül támogatja a H.265 / HEVC kódolást, amelyet az RX400 (Polaris core) vagy újabb GPU-k támogatnak.


* Kompatibilis környezetre van szüksége.

WebM és Ogg kimeneti támogatás.
Támogatja a WebM * és az Ogg (Video: Theora Audio: Vorbis) kimenetet. Mindkettő nyílt forráskódú videóformátum, és a kiváló minőségű, alacsony fájlméretű videókra fókuszál, és elsősorban az Android-eszközökön (WebM) és a böngészőkön, például a Google Chrome vagy a Firefox-on a HTML5 videomegjelöléssel játszik.


* Jelenleg csak a VP8 támogatja.

FLV Container File Output támogatás.
Lehetővé teszi a H.264 / AVC stream készítését és tárolását egy "FLV" tárolóban, amelyet általában a Flash Player-ben játszanak. Ennek használatával létrehozhat fájlt az internetes streaming-elosztásra vagy beágyazott videóra az interneten.

* A VP6 kimenet nem támogatott.

Rögzítés a bluefish444 I / O kártyáról.
Támogatja a videó és a hang felvételét a legnagyobb minőségű I / O kártyákról, a "bluefish444 Epoch 4K Supernova / Epoch 4K Supernova S +" és a rögzítési adatokat valós időben konvertálja egy H.264 / AVC adatfájlba. Ez a funkció lehetővé teszi a 4K felbontású videó rögzítését és konvertálását, ami az Epoch SuperNova legnagyobb jellemzője.


* Az x264 kódoló a rögzítési adatkonvertáláshoz használható.
* 4-es generációs Core i7 vagy újabb CPU környezet ajánlott a 4K-os rögzítéshez.

DivX HEVC videofájl kimeneti támogatás.
Támogatja a DivX HEVC videofájl létrehozását, amely akár 4 K (3840 × 2160) felbontást is támogat. Magas felbontású és kiváló minőségű DivX HEVC videofájlokat élvezhet a DivX HEVC által támogatott és tanúsított eszközökön és lejátszókon.


Animált GIF importálás.
Támogatja az animált GIF-importálást, amely lehetővé teszi, hogy animált GIF-fájlt más videoformátumokká alakítsanak át, például a H.264 / AVC vagy MPEG-2 formátumokat.

YouTube és egyéb új kimeneti sablonok.
Új kimeneti sablonokat kínál a YouTube, az intelligens telefonok és egyebek számára, ami tovább növeli a szoftver sokoldalúságát.

MPEG-2 és H.265 / HEVC kódolási funkciók hozzá lett adva az "Intel? Media SDK (QSV)" alkalmazáshoz.
Az Intel? Media SDK (gyorsszinkron videó) funkciók nagy sebességű kódolási funkciója a H.264 / AVC kódolás mellett MPEG-2 és H.265 / HEVC kódolást támogat.

* Kompatibilis környezetre van szüksége.

MXF Container Import Támogatás
Támogatja az MXF konténerfájlok importálását, amelyet népszerűen használnak a prosumer piacon. Az importálás mellett ez a termék támogatja a többfolyamat elemzését is egy konténer és hangcsatorna-térképszerkesztés során , így könnyebben importálhatja a videókat.

ISO fájl közvetlen importálási támogatás.
Támogatja az ISO fájlok közvetlen importálását, lehetővé téve az ISO-fájl importálás nélküli importálását az importálás varázslójának húzásával és lehúzásával vagy használatával.
* A Windows 7 környezethez ImDisk Virtual Disk Driver szükséges, amely az alkalmazással van csomagolva.
* Csak a DVD-video, Blu-ray és AVCHD szerzői adatokat támogatja. Általános MPEG fájl nem támogatott.Igazoló link

Borító

Minimális rendszerkövetelmények
Számítógép IBM PC / AT kompatibilis
(A notebookok esetében kérjük, győződjön meg róla, hogy elegendő hűtés van.)
A virtuális környezetek használata nem támogatott.
Operációs rendszer - Windows 10
- Windows 8.1
- Windows 8
- Windows 7 SP1
Csak 64 bites verziókhoz.
CPU Intel Core 2 / Core iX vagy jobb az SSSE3 utasítások támogatásával, AMD FX vagy jobb. *
RAM 2 GB vagy több (2 GB vagy nagyobb, beleértve a memória oldalfájlt is) **
Merevlemez 420 MB az alkalmazáshoz + hely bemeneti / kimeneti fájlokhoz (10 GB vagy több ajánlott)
Formátum: NTFS ajánlott ***
Kijelző 1280 × 768 képpont vagy magasabb (1280 × 864 vagy magasabb ajánlott)
Az elfogadott felbontás szükséges, ha a Windows Display DPI beállítása 96-tól eltérő.

Ajánlott követelmények az idővonal szerkesztéséhez
CPU Intel Core i7 2,66 GHz-es vagy párhuzamos feldolgozású processzor.
A gyorsabb működés többmagos, AVX2 utasításokkal ellátott processzorral történik.
RAM 4 GB (4 GB vagy nagyobb, beleértve a memória oldal fájlját)
Kijelző 1920 × 1080 képpont vagy nagyobb
Videokártya NVIDIA GeForce GT 650 a CUDA támogatással vagy annál jobb

Telepítés:
letöltöd
TAW6_Retail_6.0.9.11_setup_en.exe futtatása
TVMW6_Trial_6.2.6.33_setup_en.exe futtatása
serial megadása/txt-ben/
Használod.
Méret:
3.09 GB (3,312,823,563 Byte)
Info hash:
A76B65E77C7CA57325ED3F98AAEE126C590D8
Kapcsolatok:
11 feltöltő, 1 letöltő (12 összesen)
Torrent beküldésnek ideje:
2018. 01. 27. 06:29:00
Torrent információk utolsó frissítése:
2018. 01. 27. 15:35:07
Fájlok (17 db): [Megtekinés] [+] [-]
Hasonló torrentek: [+] [-]
Click to see how many people are online
© 2007 - 2019 | TorrentKereső.Hu | Torrent letöltés | Torrent oldalak | Impresszum | Kapcsolat