Torrent letöltés / információk

Toradora! S01 1080p REMUX torrent
(Sorozatok)

Letöltés / információk:
Toradora! S01 1080p REMUX | torrent letöltés súgó
Ha nem sikerül a letöltés, nézd meg a hasonló torrentek listáját is!
Tracker:
nCore

Meghívót szerenél a(z) nCore oldalra? Meghívót adnál? Esetleg cserélnél? nCore meghívó

Megosztás:
Torrent leírás: [+] [-]
[i] Toradora! Megjelenés éve:2008
DVD Megjelenés:2009
Rendező:Tatsuyuki Nagai, Katsushi Sakurabi
Szereplők:Rie Kugimiya, Junji Majima, Yui Horie, Hirofumi Nojima, Jeremy Blum
Ország:Japán
Hossz:24 perc
Címkék:animáció, vígjáték, dráma, romantikus
IMDb értékelés:8.2
IMDb link:http://hungarian.imdb.com/title/tt1279024
Egyéb link:https://animeaddicts.hu/encycl...

Évad: 1
Epizód: 1-25
Epizód címe: Toradora! Complete Blu-ray BOX
Hangsáv: Japán 2.0
Felirat: Magyar (Anime-Kanojo, Kandur, Leito, DuKATI)
Extrák: Toradora! OVA, Toradora! Special, Blu-ray extrák, Borítók, Fontok, OST
Műfaj: iskolai, romantikus, slice of life, vígjáték, barátság, baseball, börleszk/bohózat, bűnözés, diák/diáklány, felnőtté válás, gazda-szolga kapcsolat, jelen, középiskola, light novel alapján, szerelmi sokszög, tsundere

?Miért nem ért meg minket senki?...Miért nem támogat minket senki, még akkor sem, amikor nagy bajba kerülünk??

Történet:

A Toradora! története Ryuuji Takasu-val kezdődik, aki mellékesen az egyik főszereplőnk, egyébként az apja ijesztő tekintetét örökölte, így az iskolában (és mindenhol másutt is) halálosan rettegnek tőle. Azonban rémisztő külseje ellenére ő egy igazán jószívű ember. Szóval Ryuujinak kevés barátja van a külseje miatt, és még a lehetőségei is elég reménytelenek, hogy valaha is lesz barátnője. Egyébként anyjával él együtt, aki eléggé gyerekes jellemnek mondható, ezért Ryuuji vezeti a háztartást. Ryuuji Takasu második évét kezdi a középiskolában. Vegyes érzelmekkel sétál első napján az iskola felé, ugyanis új osztályba kerül. Meglepetésére azt látja, hogy a legjobb barátjával, Yuusaku Kitamurá -val egy osztályba kerültek, és a hűen áhított szerelme, Minori Kushieda is ugyanebbe az osztályba jár ezentúl.

Azonban, amikor Ryuuji elkezd ábrándozni, hogy milyen jó, hogy egy osztályba kerültek Minorival, hirtelen valaki nekimegy, pontosabban Taiga Aisaka, aki Minori jó barátja és mellékesen ő is ugyanabba az osztályba fog járni, mint Ryuuji. Ő egy olyan lány, akitől szintén rettegnek a suliban, akit csak "zsebtigrisként" emlegetnek, hiszen a cuki kis aprócska megjelenése ellenére ő igenis agresszív természet, aki nem habozik odacsapni valakinek. Miután találkozik Taiga Ryuujival, vet rá egy pillantást, és hát oda is csap neki elég rendesen. Tehát nem igazán jól kezdődik kettejük kapcsolata.

Később egy kis félreértésnek köszönhetően Ryuuji felfedezi, hogy Taiga fülig szerelmes Kitamurába és Taiga is tudomást szerez Ryuuji szerelméről, Minoriról. A történések után Ryuuji azt javasolja, hogy működjenek együtt, hogy elérjék szerelmük szívét. Taiga kihasználja azt a tényt, hogy Ryuuji közelebb akar kerülni Minorihoz ő általa, és Ryuujit szolgájaként kezeli, vele csináltatja meg a mindennapi házimunkákat (sütés-főzés és takarítás). Taiga olyan sok időt tölt ezután Ryuuji házában, hogy már szinte családtagnak számít. Mindazonáltal hogy elég sokat vannak együtt, az iskolai diákok elkezdenek róluk híreket terjeszteni a hátuk mögött. Ami ellen próbálnak is tenni valamit...

Vajon ezek után mi fog következni? Beteljesül az álmuk, hogy valaha is elnyerjék szerelmük szívét?

[i]

Karakterek:

Ryuuji Takasu: A sorozat főszereplője, tizenhét éves középiskolás diák, a második osztályba jár. Apa nélkül él anyjával, ezért megtanult önálló lenni. Jól tud főzni és megszállott tisztaságmániás. Gyakran segít Taigának a házimunkában, mert a lány erre képtelen. Kinézete miatt eléggé lenézi magát, és önbizalom hiánya is ebből fakad. Ennek ellenére a legtöbb helyzetben nyugodt és felelősségteljes tud lenni. Az érzései Taiga iránt kezdenek megváltozni, ahogy több időt tölt vele.

Taiga Aisaka: Ryuuji osztályába jár, eléggé visszamaradott a fejlődésben, hiszen nagyon aprócska babaként lehet őt jellemezni, és persze a beceneve, (zsebtigris) adott neki egy olyan komplexumot, ami miatt agresszív és elég negatív hozzáállása van az emberekhez. Lényegében Taigát elég könnyen fel lehet idegesíteni, és nagyon ügyetlen is tud lenni. Annak ellenére, hogy egy jómódú családból származik, az élete különféle problémák miatt nagyon nehéz, és ebből következik az is, hogy nem igazán tudja, hogyan kell elvégezni a házimunkát. Bár Taiga először rosszul viselkedik Ryuujival, de később az érzései elkezdenek változni.

Minori Kushieda: Minori szintén Ryuuji osztályába jár, és Taiga közeli barátja. Taiga erőszakos természetével ellentétben Minori mindig mosolygós és vidám. Nagyon sportos és az iskolában a lányok softball klubjának a kapitánya, bár ugyanakkor sok részmunkaidős munkája is van. A bolondos hajlamai ellenére nagyon figyelmes és kedves ember, aki nagyon rendes embernek véli Ryuujit.

Yuusaku Kitamura: Ő is Ryuuji osztálytársa, és a legjobb barátja. Ő a diáktanács elnöke, az osztályképviselő, és az iskola fiú softball klubjának a kapitánya. Először neki voltak gyengéd érzelmei Taiga iránt, és később be is vallotta neki, hogy szereti őt, de Taiga akkor visszautasította. Nemsokkal később viszont már Taiga lesz szerelmes belé.

Ami Kawashima: Kitamura gyerekkori barátja, modellként dolgozik, ami nem is csoda, hiszen megvannak az adottságai hozzá: szép, csinos és minden lány a hosszú lábaira irigykedik. Mások irányába nagyon kedves és nagylelkű, de ez csak egy színjáték. Igazából arrogáns és nem habozik használni a gyalázkodó/megvető beszédét. Kawashima egyébként néha irigyli Taigát, hogy ő mindig becsületes tud lenni, ő pedig nem. Egyébként vonzódik Ryuujihoz és meg is kérdezi tőle, hogy szeretné-e az igazi énjét, és hogy ad-e neki egy második esélyt?

Yasuko Takasu: Ryuuji 33 éves anyukája, bár állandóan huszonháromnak említi magát. Azt mondja Ryuujinak, hogy az apja meghalt, mielőtt ő megszületett, de az igazság az, hogy soha nem voltak házasok és a férfi elhagyta őt, mielőtt a gyerek megszületett, így egyedül neveli fiát. Gyerekes személyisége van, és mióta dolgozik, rábízza a mindennapi házimunkát Ryuujira, aki ezért is ilyen házias.

OP/ED/Grafika:

Az animének 2 openingje és 2 endingje van. Az első OP a "Pre-Parade", amit Rie Kugimiya, Eri Kitamura és Yui Horie adnak elő, akik mellesleg a 3 főszereplő lány hangját is adják a sorozatban*. Az első ED a "Vanilla Salt" Yui Horie-tól. A második OP a "Silky Heart" szintén Yui Horie előadásában, és végül a második ED-et, az "Orange"-t szintén Rie Kugimiya, Eri Kitamura és Yui Horie énekelte fel. A zenéket nagyon jól eltalálták, egészen jól illenek az anime hangulatához. A grafika kifejezetten szépnek mondható, habár egy 2008-2009-es animétől ez el is várható. A karakterek nagyon szépen ki vannak dolgozva, a háttér úgyszintén. Nem lehet rá negatívumot mondani.

Vélemény/Ajánlás:

Szerintem egy nagyon jó kis sorozattal van dolgunk, hiszen nem egy tipikus shoujo animéről van szó. A Toradora alkotói főleg a humorra fektették a hangsúlyt, de ez a későbbi részekben viszonylag megváltozik. Plusz az animében megvan az, hogy egészen reálisan ábrázolja a történetet, és nem dramatizálja túl azt, mint a legtöbb hasonló alkotás. Egyébként a karakterek jellemfejlődése is nagyon érdekes, és megnyerő. Nem csak a shoujo kedvelőinek ajánlanám, mivel szerintem mindenki számára van valami a Toradorában, amit megszerethet. Én kifejezetten élveztem a sorozatot és bárkinek ajánlom, mert egy próbát mindenképp megérdemel. Az pedig már egy más dolog, hogy ha megnézünk egy pár részt, utána nem tudjuk majd abbahagyni.

Ismertető: nivea.

A torrent immár a Complete Blu-ray BOX kiadást tartalmazza, ami magába foglalja a komplett sorozatot, a Bentou no Gokui című OVA-t, az SOS! Specialokat, valamint az ilyenkor szokásos egyéb extrákat is. Az animét japán szinkronnal és magyar felirattal ellátva tekinthetitek meg. A magyar fordítás egy picit kusza, ugyanis összesen három fansub csapat készítette. Az első hét részt az Anime-Kanojo, a 8-13. részt Kandur, míg a befejező epizódokat Leito és duKATI. Természetesen minden fordítónak nagy köszönet jár a munkájáért. Jó szórakozást hozzá.

Seed idő: 05:00 és 20:00 között.

Megjegyzés 1: A videók BDRemux-ok, azaz a kép- és hanganyagokat tömörítés nélkül másolták le a lemezekről. Emiatt ekkora a mérete, viszont így a minőségre tuti nem lesz panasz.

Megjegyzés 2: Az SOS! című Specialokhoz még nem készült magyar felirat, viszont angol subot sikerült hozzá szereznem, amit mellékelem is a torrentben.

Megjegyzés 3: A készítők utólagos engedelmével picit kikozmetikáztam a feliratokat. Mivel a 14-25. részhez csak sima SRT volt, így átkonvertáltam ASS-re, importáltam bele pár alap fontot, úgyhogy most már rendesen lehet őket olvasni. A fontok méretein is csökkentettem, mert sok helyen kilógtak a képből. Szerintem így sokkal jobb lett a felirat, most már nagyjából egyformák a fontok, egyedül a 8-13. részben mások, mert ott a készítők által mellékelteket hagytam bennük. Remélhetőleg nem lesz gond senkinél, de ha mégis, akkor jelezzétek és kijavítom.
Méret:
170.74 GB (183,327,640,396 Byte)
Kapcsolatok:
1 feltöltő, 12 letöltő (13 összesen)
Torrent beküldésnek ideje:
2018. 09. 01. 09:04:40
Torrent információk utolsó frissítése:
2018. 09. 01. 11:02:36
Fájlok (451 db): [Megtekinés] [+] [-]
Hasonló torrentek: [+] [-]
Click to see how many people are online
© 2007 - 2019 | TorrentKereső.Hu | Torrent letöltés | Torrent oldalak | Impresszum | Kapcsolat