Torrent letöltés / információk

Total War Saga - Brit Britannia trónjai v1.0.11578 - FitGirl Repack torrent
(Játékok)

Letöltés / információk:
Total War Saga - Brit Britannia trónjai v1.0.11578 - FitGirl Repack | torrent letöltés súgó
Ha nem sikerül a letöltés, nézd meg a hasonló torrentek listáját is!
Tracker:
microBit

Meghívót szerenél a(z) microBit oldalra? Meghívót adnál? Esetleg cserélnél? microBit meghívó

Megosztás:
Torrent leírás: [+] [-]
[i]Total War Saga: Britannia Trónjai

Műfaj : Akció, Stratégia
Kiadó: SEGA, Feral Interaktív (Mac), Feral Interactive (Linux)
Fejlesztő: Feral Interactive (Mac), Feral Interactive (Linux)
Megjelenés éve: 2018. máj. 2.

Támogatott nyelvek: Angol, Francia, Olasz, Német, Spanyol, Cseh, Koreai, Lengyel, Portugál-Brazília, Orosz, Egyszerűsített kínai, Hagyományos kínai, Török


Leírás:
A Total War ? Saga: Britannia trónusa

Az év 878-ból származik, Alfred Nagy nagyúr angol király, hősi védelmet épített a Edington-i csatában, és megdöntötte a Viking inváziót. Megtisztult - de még nem törött - a norvég hadúrok telepedtek le Nagy-Britanniában. Először fordul elő, hogy közel 80 év alatt a föld békés állapotban van.E szeszélyes szigeten Anglia, Skócia, Írország és Wales királyai úgy érzik, hogy közeledik a változás ideje; egy alkalom. Vannak szerződések. Háború lesz. A szerencse fordulata lesz a legenda dologja, egy olyan saga, amely a történelem legnagyobb nemzeteinek felemelkedését ábrázolja.

A királyok felkelnek. Az egyik szabály.

A Britannia trónjai önálló teljes háborús játék, amely megkérdőjelezi Önt, hogy írjon egy kritikus történelmi pillanatot a történelemben, amely meghatározza a modern brit jövőjét. Tíz játszható frakcióval kell felépíteni és megvédeni a királyságot az angolszászok, a gael klánok, a walesi törzsek vagy a viking telepesek dicsőségére. Forge szövetségek, kezeli a növekvő településeket, felemeli a hadseregeket és hódító kampányokat indít a legrészletesebb Total War térképen.Válassza ki stratégiáját

A Grand Campaign több útvonalat kínál a dicsőséges győzelemhez; agresszíven bővítse területét fegyver erejével, megszerezze hírnevét az építés, a fejlett technológia és a befolyásolás révén, vagy töltsön ki egy sor egyedi célt a választott frakció története alapján. Ha elkészült, álljon meg egy jelentős késői játék kihívás és a végső, végső győzelmi állapot.

Fedezze fel és ossza meg a Brit-szigeteket

A Skócia havas fennsíkjaitól a Kent ültetvényeiig és rétjeig tolja vissza a háború ködjét, és feltárja az angolszász nagyvilág mértékét. A változatos városok, városok és vidéki létesítmények inspirálnak számos csatatéri környezetet. Kísérletezzen az újonnan elfogható kisebb települések stratégiai lehetőségeivel. Gátolja ellenségei kereskedelmi útvonalát, és erősítse meg őket erős, védhető pozíciókból.

Viking háború vagy angolszász király, meghatározzák legendaikat

Minden egyes frakciónak egyedi eseményekkel és elágazó dilemmákkal kell szembenéznie, gyakran az autentikus történelmi események és az idő kérdései alapján. Viking expedíciókba menjenek, kezeljék az angolszász parasztgazdaságot, minden frakció másképpen érzi és játszik. Készítsen különleges szerepet a király és a nemesek számára, testreszabhatja hatását azáltal, hogy értelmes döntéseket hoz a fejlődésükről, és meghatározza, hogy története hogyan fog kibontakozni.

"Klasszikus" teljes háborús játék finomítása

A Core Total War mechanikák számos frissítését tartalmazza - mint például a tartományok, a politika, a technológiák, a toborzás, a dilemmák és még sok más - úgy tervezték, hogy a tapasztalatod jobban magával ragadja és értelmesebbvé tegye. Lehetséges frakciók, kultúrák és királyok:

Thrones Britannia öt tenyészetből álló, tíz játszható frakciót tartalmaz, az alábbi összefoglalóval.

Az angolszászok - nyugat-Seaxe és Mierce

Amikor az angliai római uralma következtetésre jutott, a német állományok új királyságai a Northumbria, a Mercia, a Wessex, az Essex, a Sussex, az East Anglia és a Kent néven ismertek. Ezeknek a régióknak a népei együttesen angolszászok voltak.West Seaxe
frakcióvezető: Alfred király

A dél-angliai domináns angolszász királyság, a nyugat-szaxa - vagy a modern angol Wessex-erők - biztosította az sziget elsődleges rezisztenciáját a Nagy-Néphadsereg behatolásával szemben. Winchester fővárosából Wessex meghódította a földeket Surreyben, Sussexben, Kentben, Essexben és még Merciában is. Alfred kemény védelme a dán invázió alapja Wessex, hogy egyesüljön Angliában egy uralkodó először 927 AD.

Mierce
frakcióvezető: Ceowulf

A Tamworth fővárosából a Mierce királyai - jelenleg Merica néven ismert - uralkodott a Midlands területéről. Magasságában Mierce északumbriumból Észak-Angliában Kentre, Sussexre és Wessexre nyúlik. 877-ben a Nagy-Néphadsereg megragadta a királyság keleti részét, hogy létrehozza a Danelaw-ot vagy a East Engle-t.

A Gaels-Mide és a Circenn

Gaelic kultúra eredetileg Írországban alakult ki, társadalmuk klánok és főnökök köré épült. Ők rabszolgák és kereskedtek a római településekkel, és 878-tól kezdve Írországból kiterjesztették Írországot Skócia nagy részén.
A vikingek beáramlása miatt egyes rablók letelepedtek a gael-földeken, váltak a norvég gáéleknek. A skót Gaels elnyeli a pitteket, hogy Alba Királyságává váljon - lényegében a skóciai skócia tervét.

Mide
frakcióvezető: Flann király Sinna

Mide Írország szívében fekszik. Nem csak földrajzilag, hanem politikailag, intellektuálisan és lelkileg. Sok nagy király felkelt Mide-ből, és a jelenlegi uralkodója, Flann Sinna törekszik erre a címre.

A közelben álló számos ír-frakciónál a Mide abban a helyzetben van, hogy potenciálisan összekapcsolja a különféle klánokat, és bevezeti az ír jólét korszakát. A fenyegetések azonban soha nem messze vannak ... a Dyflin vikingei keletre telepedtek le, hatalmuk és befolyása egyre nő. Will Mide arra törekszik, hogy megtartsa a nyugtalan békét? Egyesítsd a klánokat a norvég telepesek elleni háborúban? Vagy talál más utat az elsőbbséghez?

Circenn
frakcióvezető: Áed mac Cináeda

Circenn eredetileg Pictish volt, de a Gaels és más népek idővel egyre erőteljesebben befolyásolták őket, mivel elszálltak a könyörtelen Viking-raidoktól. A Viking inváziók vége a 878-as években történt, de Circenn bajjai messze nem voltak. Míg a Skócia keleti partjainál határozottan tartott, számos fenyegetés létezik - akár belülről, akár kívülről.

A Circenn fővárosa, a Scoan egykor a legendás kő sorsának otthona volt, és azt mondta, hogy adományozza istene erejét népének. Ahol a kő most lakik, rejtély, de ha találnak nyomokat, biztosan a kő hasznosítása olyan kaland lenne, amelyet érdemes vállalni ...

A walesi - Gwined és Strat Clut

A walesi királyságok származtak a kelta britek közül, akik Nagy-Britanniában a vaskorból nagyrészt az első században románizálódáson átesettek.

Ironikus módon, a "walesi" kifejezés az angolszász kifejezésből származik, külföldi "wealas" kifejezésre, amelyet a natív britekhez alkalmaztak. Az angolszászok virágoztak, és a régi brittoni királyságok közül sokan eltűntek.

Gwined
frakcióvezető: Anaraut király Gwined

emberei némi követelést követelnek az "igazi britek" címmel, akiket túlnyomó nyugati irányba terjesztettek az invándorok, akik most "angolnak" nevezik magukat. Mind a bárdos művészetek, mind pedig a hosszúkamrás tudásuknak köszönhetően a Gwined walesi a Rhodri Mawr vezetése alatt fejlődött.

Rhodri Gwinedet nagyrészt mentes a vikingektől és más behatolóktól a határainak kibővítése mellett. Most elment, és földjei megosztottak.

Strat Clut
frakcióvezető: Run

Strat Clut a régi északi ország, amely az 5. századra és a kelta britekre vezethető vissza. A birodalom korábban az Alt Clut erődjén alapult, de 870-ben egy Viking-invázió kirobbantotta. A jelenlegi Artgal király fogságba került, és állítólag megölték titokzatos körülmények között. A királyság folytatta tovább a Clyde folyó völgyét, egyetlen fia Run mellett.

A Nagy Viking Hadsereg - Northymbre és East Engle

865-ben, Ragnar fiai vezette a Nagy Viking Hadsereget, és landolt Kelet-Angliában. Az elkövetkező 15 évben a vikingek magas és alacsonyak voltak, Wessextől a The Clydeig, hódító városokig, győzelmekért és a vereségek részeként szenvedtek Edington 878-as csataig, ahol Guthrum vezetője találkozott a fiatal Alfred királyban és a nyugat-szász hadseregét. A mezőnyben a hadseregek egy közeli erődbe sodródtak. Alfred emberei sikert arattak és ostromoltak. Két éve tartó éhezés után a betolakodók átadtak.

A kapituláció értelmében Guthrumot kereszténységbe keresztelték, és ő és emberei engedélyt kaptak arra, hogy visszatérjenek Kelet-Angliaiába, és rendezzék - feltéve, hogy természetesen tartják Alfred békéjét.
Győzött, de sohasem alázatos, a Vikingek mindent elfojtó dühvel. A farkas nem

fészkel, anélkül, hogy következményei lennének ... Northymbre
Frakcióvezető: Guthfrid

Amikor a vikingek érkeztek Northumbria-ba 867-ben, elfoglalták York városát - vagy Eoferwic-t, akárcsak az erődítményüket. És milyen bástya volt, hatalmas, hatalmas, 700 éves fennmaradt római falakkal. Afelé király Aumból megpróbálta visszaszorítani a várost a dánoktól, de elfogták a támadás során. Megtorlásért Aelle apjának végrehajtására Ragnar fiai példát mutattak rá a rémisztő Blood Eagle rituáléval.

Northumbria a Viking irányítás alatt maradt, Edington csata és a későbbi Wedmore-egyezmény után a Nagy Viking-hadsereg egy része visszalépett Northumbrushoz, hogy Alfred békéje alatt rendezze.

East Engle
frakcióvezető: Guthrum

A Britannia dél-keleti partjának nagy részét alkotva East Engle volt a Nagy Viking Hadsereg inváziójának megállóhelye, és a régió, ahol sok harcosja a Edington-i csata után telepedett le. Guthrum dán vezet? (vagy ?thelstan, az Alfred által használt örökbefogadó neve) uralkodása alatt végül Danelaw néven ismertté válik.
Mégis, a Kelet-Engle dánjaiban továbbra is küzd. Az egyik nem fedi a dicsőség köpenyét, és egyik napról a másikra földre kerül.

A Viking Sea Kings - Dyflin és Sudreyar

Közel egy évszázados eszkalációs racionális események után a Vikingek kitörölhetetlen bélyegzőt hagytak a Britannia-ról, megváltoztatva örökre a történelem menetét. Nem utolsósorban kulturális szempontból, mivel a Vikingek kisebb kisebb csoportjai az Alföldi Nagy Viking-hadsereg vereségét megelőzően telepedtek le a szigetek körül.
Ezek a kisebb frakciók folyamatosan fennálló konfliktusokat árultak egy új életre a Britannia-ban, megalapozták saját kis fejedelemségüket, összekapcsolódva és végül a brit élet láncszemének részévé váltak. Ez a brit történelem emblematikus kultúrájának keveredése segített kialakítani a hozzáállások, meggyőződések és nyelvek gazdag olvasztótényét, amely oly egyedülállóvá tette az iszlámot és népét.

Egyes vikingek soha nem igazán rendeződtek; formatervezéseik nagyobbak voltak, a hódítás és a nagyság éhségét megtagadták. Ezek a tengeri királyok folytathatják harci munkájukat, figyelmen kívül

hagyva Anglia legföljebb uralkodó parancsnokságát ... Dyflin
frakcióvezető: Bardr

Dyflin Írország keleti partvidékének egyik legnagyobb kikötővárosa volt, és Britannia legnagyobb rabszolga-piacának helyszíne. A Viking foglalkozás egyik legfontosabb helyszíne volt, és 873-ig az imar Viking herceg uralkodott, gyakran az Ivar a csont nélkül, a legendás Viking háború Ragnar Lothbrok fia. A Viking fosztogatók már 840-ben túljárták ott, így a régióval való kapcsolatuk hosszú volt, és idővel a szokások egyre inkább gaelikus ízzel kezdtek, mivel az integráció lassú folyamata folytatta útját.

878-ban Imar fia, Bardr szilárdan a trónon állt. Vajon ez az ambíciózus Viking uralkodó igyekszik tartós békét lefedni a környező gael frakciókkal? Vagy visszatérhetsz Ragnar útjaihoz, és folytasd a vérontás és az uralom útját? Nehéz figyelmen kívül hagyni a

harcosvérének hívását ... Sudreyar
frakcióvezető: Eirik

Alba nyugati oldalán található Sudreyar, a Déli-szigetek királysága. A déli Hebridákból áll, ezek a szétszórt szigetek ritkán laktak, és az Atlanti-óceáni időjárás teljes terhét viselve nem olyan területek voltak, amelyek alkalmasak a kevésbé szorgalmasaknak.

Brit Nagy Britanniahez hasonlóan ezek a szigetek egyre nagyobb Viking kapcsolatot láttak a 8. századból. Ettől az időtől kezdve a Dalriada Gael-királyság részét képezték, mindaddig, amíg Viking irányítás alá nem esnek. A következő évszázadban a skandináv lakókörzet határozottan gaáli ízzel (és fordítva) vette kezdetét, különösen a 872-es év után, amikor Harald Fairhair Norvégiának lett királysága, és korábbi ellenfelei a környékre gyülekeztek.

A materiálisan gyenge, de kiváló alapot kínál a hajózási hajléktalanok számára, a Sudreyar-szigetek tökéletes helyszín a fosztogatók és felfedezők számára.
Minimális gépigény:
Op. rendszer: Windows 764 bites processzor
: Intel? Core ? 2 Duo 3,0 GHz
Memória: 5 GB RAM
Grafika: NVIDIA GTX 460 1 GB | AMD Radeon HD 5770 1GB | Intel HD4000 @ 720p
Tárhely:30 GB szabad hely


Ajánlott gépigény:
Op. rendszer: Windows 7/8 (8.1) / 10 64 bites processzor
: Intel? Core ? i5-4570 3.20GHz
Memória: 8 GB RAM
Grafika: NVIDIA GeForce GTX 770 4GB | AMD Radeon R9 290X 4 GB @ 1080p
Tárhely: 30 GB szabad hely


Telepítési információk:

- A setup.exe fájlt elindítod a telepítőt.
- Kiválasztod a kívánt összetevőket (nyelv stb.)
- A telepítés végeztével az asztalról elindítod a játékot.

Non-stop 3 letöltőig. Seb:1-15 MB/sMéret:
5.41 GB (5,812,723,072 Byte)
Info hash:
336C7CBE5DFE9B15B1D171E779DF5D8D60D8125D
Kapcsolatok:
10 feltöltő, 0 letöltő (10 összesen)
Torrent beküldésnek ideje:
2018. 07. 27. 11:20:00
Torrent információk utolsó frissítése:
2018. 07. 30. 15:43:04
Fájlok (18 db): [Megtekinés] [+] [-]
Hasonló torrentek: [+] [-]
Click to see how many people are online
© 2007 - 2019 | TorrentKereső.Hu | Torrent letöltés | Torrent oldalak | Impresszum | Kapcsolat