Torrent letöltés / információk

Yamada and the 7 Witches S01 1080p REMUX torrent
(Sorozatok)

Letöltés / információk:
Yamada and the 7 Witches S01 1080p REMUX | torrent letöltés súgó
Ha nem sikerül a letöltés, nézd meg a hasonló torrentek listáját is!
Tracker:
nCore

Meghívót szerenél a(z) nCore oldalra? Meghívót adnál? Esetleg cserélnél? nCore meghívó

Megosztás:
Torrent leírás: [+] [-]
[i] Yamada and the 7 Witches Megjelenés éve:2015
DVD Megjelenés:2016
Rendező:Seiki Takuno, Norihiko Nagahama
Szereplők:Ryôta Ôsaka, Saori Hayami, Toshiki Masuda, Maaya Uchida, Rachel Glass
Ország:Japán
Hossz:24 perc
Címkék:animáció, vígjáték, fantasy, romantikus
IMDb értékelés:7.3
IMDb link:http://hungarian.imdb.com/title/tt4623042
Egyéb link:https://animeaddicts.hu/encycl...

Évad: 1
Epizód: 1-12
Epizód címe: Yamada and the 7 Witches Blu-ray BOX
Hangsávok: Angol 5.1, Japán 2.0
Felirat: Angol (BD PGS), Magyar (Anime Sekai Team)
Extrák: Yamada and the 7 Witches OVA, BD Menü, Blu-ray extrák, Fontok, OST
Műfaj: ecchi, fantasy, iskolai, mágia, romantikus, slice of life, vígjáték, bajkeverő, bishoujo, diák/diáklány, diáktanács/diákelnök, hárem, iskolai egyenruha, jelenkori fantasy, klub, középiskola, manga alapján, nemváltás, rejtély, szerelmi sokszög, testen kívüli élmény

Történet:

A főszereplőink Ryuu Yamada és Urara Shiraishi. Főhősünk lázadó rosszfiú és rossz tanuló is. Urara az ellentéte, éltanuló és rendes lány. Úgy kerülnek ismeretségbe, hogy Yamada megcsúszik a lépcsőn és ráesik a lányra. Mikor magához tér, a gyengélkedőn van és egy furcsaságra lesz figyelmes: nem a saját testében van. Ryuu és Urara testet cserélt! Hogyan és mégis miért? Véletlenül, egy csókkal. Erre ezután bármikor képesek lesznek és ezzel kezdődik a manga és az anime is.

Idővel mások is rájönnek a képességükre. Ezek után újraindul a paranormális klub, hiszen már van mivel foglalkozni. Időközben ellenségekből szövetségesek lesznek és kiderül, hogy kettőjükön kívül még van öt másik tanuló ebben az iskolában, akiknek szintén van valamilyen képességük és jön is a móka. Pótvizsga, nyaralás, keresés és egyre izgalmasabb képességek.

[i]

Említést kell még tenni Haruma Yamazaki-ról. Ő a diáktanács elnöke, egy perverz, ijesztő, sunyi alak.

Meiko Otsuka félénk otaku, egyben boszorkány. Képessége használatakor nagyon más a személyisége. Két barátja van a manga klubból, Mitsuru Kameda és Hideaki Tsurukawa.

Miyabi Itou csak megszállottja a paranormális dolgoknak, de túl sokat hazudott, így nem nagyon hisznek neki az emberek. A paranormális klub tagja lesz, nem boszorkány.

Mikoto Asuka viszont már az, és az elején a gonoszunk. Az egyik alelnök is ő. Segítője Igarashi Ushio.

Igarashi Ushio ismeri főhősünket és szerelmes Mikoto-ba. Személyisége Yamada-éhoz hasonló.

Toranosuke Miyamura a másik alelnök. Mikoto vetélytársa az elnöki posztért. Beképzelt és magabiztos jellemű, fényt derít párosunk titkára.

Karen Kimishima az íjász klub elnöke, ezenkívül a judo klub tagja. A két fiúnak, Yamadának és Miyamurának is meggyűlik vele a baja.

Az animéről még annyit, hogy japán módra a hajszínek elég érdekesek, de illenek a karakterekhez. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a vicces, természetfeletti képességekkel opráló animéket.

Saját vélemény:

Nekem mindig tetszettek a furcsaságok, és ez a csókos dolog nagyon bejön. Először fogalmam se volt, hogy ez történt. A másik dolog pedig, hogy nem értem, hogyan lehet megcsókolni azt, akire háttal ráesek?! Én nem tudtam rájönni, remélem másnak sikerül.

A főszereplők az elején nem nagyon voltak szimpik, aztán szép lassan teljesen megkedveltem őket. Én minden animében remélem, hogy összejönnek az emberek, Urara viszont nem olyan, akibe ha fiú lennék, belezúgnék. Miyamuráról viszont falra mászok, mindazonáltal neki is vannak jó pillanatai. Itou nagyon idegesítő az elején, de ettől vicces, mikor a legjobb pillanatkor jelenik meg.

Ismertető: Micó_8.30.

A torrent immár a Blu-ray BOX kiadást tartalmazza, kiegészítve a szokásos extrákkal. A sorozatot angol és japán szinkronnal, valamint angol és magyar felirattal ellátva tekinthetitek meg. A fordítás elkészítéséért nagy köszönet illeti az Anime Sekai Team csapatának tagjait. Az időzítést Grimm kolléga végezte a Blu-ray kiadáshoz, így neki is nagy köszönet jár a munkájáért. Jó szórakozást.

Seed idő: Hétvégén 05:00 és 20:00 között, hétköznapokon 17:30-tól 20:00-ig.

Megjegyzés 1: A videók BDRemux-ok, melyeket én készítettem az eredeti BDMV-fájlokból, benne hagyva minden hangsávot is. Emiatt lett ekkora a mérete, de így a minőségre nem lesz panasz. Hangsávok közül négy áll rendelkezésre: Angol 5.1 TrueHD, Angol 5.1 AC3, Japán 2.0 TrueHD, valamint Japán 2.0 AC3.

Megjegyzés 2: A két OAD epizódot csak DVD-n adták ki, emiatt aztán a felbontásuk csak 480p, és mivel nem BD, így remux sincs belőle. De azért beletettem őket, mert így teljes a sorozat.

Staff engedéllyel!
Méret:
60.29 GB (64,739,882,011 Byte)
Kapcsolatok:
1 feltöltő, 6 letöltő (7 összesen)
Torrent beküldésnek ideje:
2018. 09. 01. 14:59:04
Torrent információk utolsó frissítése:
2018. 09. 01. 17:02:37
Fájlok (168 db): [Megtekinés] [+] [-]
Hasonló torrentek: [+] [-]
Click to see how many people are online
© 2007 - 2019 | TorrentKereső.Hu | Torrent letöltés | Torrent oldalak | Impresszum | Kapcsolat