Új Hozzászólás

Kérdésed, vagy véleményed van a(z) Bigtorrent torrent oldallal kapcsolatban? Itt megoszthatod a torrentkereső látogatóival.

A hozzászóláshoz add meg beceneved és e-mail címed (nem jelenik meg). Valós e-mail címet adj meg, mert az első hozzászólásodkor vissza kell igazolnod. Hozzád illő becenevet válassz, mert később nem lesz módod megváltoztatni.

A hozzászólással nem fogsz regisztrálni a(z) Bigtorrent oldalra!

Xandxxx | 2012.09.17. 21:21:54

Ettől az oldaltól mentsen meg a jó isten mindenkit,de még az ördög is beszállhat segíteni! Inkorrekt és önkényes nagyképű moderátorok tartják az úgynevezett rendet az oldalon leugatva mindenkit nem meghallgatva a felhasználót. Kettő esetett meg is neveznék: Az 1.Warrior moderátor: feltöltött anyagát miszerint az első 5 embernek megosztja hyper gyorsan és seed-ben marad valahogy az oldal szabályának megfelelően nem tette meg.Mint felhasználó írtam 1 pm-et neki,legyen szives seedelje válaszra se méltatott.Csodás módon még is az oldal csendes moderátora/feltöltője.Nem tudtam,hogy moderátoroknak nem kell tartani magát az oldal szabályzatához Leech időm 3 hét 32% szép! 2.Agamemnon moderátor: úgynevezett kocka játék csalás vádjával vágott ki az oldalról állítólag,mert pm-ben a kocka játék egyetlen 1 véletlenül rájött (hibáját) megosztottam 1 emberrel,amit már rég több száz átlag felhasználó művelt ily módon nem tudva ,hogy ez hiba ill.csalás.Ami cseppet abszúrd hisz ha az oldal cseppet is felhasználó barát lenne ,akkor a felhasználók figyelmét felhívnátok erre nem egyből kitiltással jutalmaznátok.Persze hozzáteszem reklámoztam az üzenőfalon Agamemnon szerint,mikor ki postolta az egészet amit pm-ben leírtam egy felhasználónak és ezt az összes felhasználó láthatta.Én barom (útólag) 2db legmagasabb támogató sms-t (2x2.020.-Ft)küldtem aznap az esett előtt,másnap reggel,figyelmeztetés nélkül tiltottak ki az oldalról több mint 1 éves tagság után.Még valami érdekesség Agamemnon gondolom Anita felhasználót és a másikat nem tiltottad ki az oldalról búnuszpont és feltöltés üzérkedés végett.Az üzenőfalon ezt jelezted is feléjük ,hogy tilos még is bölcsen szemet hunytál egy smile-al,ugye milyen huncut is vagyok.Ésszerű az is ,hogy rögtön töröljétek a hozzászólásomat,nehogy olvasni kelljen...szóljatok Agamemnon-nak ,aki még a BIG radió chat-ről is IP tiltással jutalmazott,mert megkérdeztem,hogy miért is tiltott ki.Talán ez ügyben is kiválóan jár el.

Click to see how many people are online
© 2007 - 2019 | TorrentKereső.Hu | Torrent meghívó csere | Torrent letöltés | Torrent oldalak | Impresszum | Kapcsolat