Torrent letöltés / információk

Kaguya Wants to be Confessed To - The Geniuses' War of Love and Brains S01 1080p REMUX torrent
(Sorozatok)

Letöltés / információk:
Kaguya Wants to be Confessed To - The Geniuses' War of Love and Brains S01 1080p REMUX | torrent letöltés súgó
Ha nem sikerül a letöltés, nézd meg a hasonló torrentek listáját is!
Tracker:
nCore

Meghívót szerenél a(z) nCore oldalra? Meghívót adnál? Esetleg cserélnél? nCore meghívó

Megosztás:
Torrent leírás: [+] [-]
[i] Kaguya-sama: Love Is War Megjelenés éve:2019
Rendező:Mamoru Hatakeyama, Yujiro Abe
Szereplők:Aoi Koga, Makoto Furukawa, Konomi Kohara, Yutaka Aoyama, Yumiri Hanamori
Ország:Japan
Hossz:24 perc
Címkék:animáció, vígjáték, romantikus
IMDb értékelés:8.0
IMDb link:https://imdb.com/title/tt9522300
Egyéb link:https://animeaddicts.hu/encycl...


Évad: 1
Epizód: 1-12
Hangsáv: Japán 2.0
Fejezet: van
Időzített magyar felirat mellékelve
Felirato(t/kat) készített(e/ék): AnimeCenter
Műfaj: dráma, iskolai, lélektani, romantikus, seinen, slice of life, vígjáték, diák(lány), diák-diák kapcsolat, diáktanács/diákelnök, iskolai egyenruha, középiskola, manga alapján, stratégiai, tsundere

Bemutató:

Főhőseink, a szőke, állandóan karikás szemű, Shirogane Miyuki, valamint a hűvös szépségű és gazdag családból származó Shinomiya Kaguya.
Ez a két zseni úgy gondolja, hogy aki először vall szerelmet, az veszít, és így a másik alárendeltjévé válik. Éppen ezért ? bár mindketten szerelmesek a másikba ?, szerelmi vallomás helyett bonyolult stratégiákat, és minden rendelkezésükre álló energiaforrást bevetve próbálják rávenni a másikat érzelmei bevallására.

A harc elkezdődött! Tartsatok velük és élvezzétek az anime gagekkel teli agymenéseit!


Szereplők:


Shirogane Miyuki: a Shuchiin Akadémia diáktanácsának elnöke. A gyakorlati vizsgákon mindig az első helyen végzett. Viszonylag új az iskolában. Állandóan kialvatlan, viszont nagyon népszerű a lányok között. Akarom mondani... nulla tapasztalattal bír a női nem terén, azonban ezt a világért be nem vallaná.

Shinomiya Kaguya: a Shuchiin Akadémia diáktanácsának alelnöke. Egy igazi zseni, aki kimagasló eredményeket ért el hagyományos előadóművészként, zenészként és harcművészként.
Mindezek mellett még gazdag is. Családja vállalata az egyik legbefolyásosabb egész Japánban. Kicsit elkényeztetett, ám emellett szerethető és naiv lány. Szerelmi dolgokban teljesen kezdő, szinte burokban nevelkedett.

Fujiwara Chika: egy imádnivaló, hiperaktív, rózsaszín hajú lány, aki szintén a diáktanács tagja. A szerelem Sherlock Holmes-jának képzeli magát, és állandóan felbukkan, ha romantikus ügyekről van szó.

Ishigami Yuu: egy szociálisan menthetetlen kocka, akit túl jó megfigyelőképességgel vert meg a sors. Emiatt nyíltan rákérdez Shinomiya érzelmeire, ezzel rengeteg felesleges stresszt okozva magának.

Hayasaka Ai: családja generációk óta a Shinomoya vállalatnak dolgozik. Első látásra csak egy divatőrült, nemtörődöm lánynak tűnik, de valójában nem rest Shinomiya helyett megtenni bizonyos lépéseket.

Zene

Az opening (Love Dramatic feat. Rikka Ihara by Masayuki Suzuki) nagyon illik az animéhez. A refrénje pedig kifejezi az anime lényegét is, vagyis: Love is War!

Az ending (Sentimental Crisis by halca) egy aranyos j-pop szám, de nem hagy túl maradandó élményt. Viszont a harmadik részhez külön ending készült, amelyet Kohara Konomi, Fujiwara Chika seiyuu-ja ad elő, és ha a másikat nem is, ezt mindenképpen érdemes megnézni. Fujiwara táncol benne egy saját maga által írt dalra. A szám címe: Chikatto Chika Chikatsu.
Méret:
79.06 GB (84,886,902,445 Byte)
Kapcsolatok:
0 feltöltő, 4 letöltő (4 összesen)
Torrent beküldésnek ideje:
2020. 03. 17. 12:27:18
Torrent információk utolsó frissítése:
2020. 03. 17. 14:37:17
Fájlok (162 db): [Megtekinés] [+] [-]
Hasonló torrentek: [+] [-]
Click to see how many people are online
© 2007 - 2021 | TorrentKereső.Hu | Torrent meghívó csere | Torrent letöltés | Torrent oldalak | Impresszum | Kapcsolat