Torrent letöltés / információk

The.Boss.Baby.Family.Business.2021.WEBRip.XviD.MD.Hun-x-files [KIEMELT] torrent
(Rajzfilmek)

Letöltés / információk:
The.Boss.Baby.Family.Business.2021.WEBRip.XviD.MD.Hun-x-files [KIEMELT] | torrent letöltés súgó
Ha nem sikerül a letöltés, nézd meg a hasonló torrentek listáját is!
Tracker:
microBit

Meghívót szerenél a(z) microBit oldalra? Meghívót adnál? Esetleg cserélnél? microBit meghívó

Megosztás:
Torrent leírás: [+] [-]
Bébi úr: Családi ügy
The Boss Baby: Family Business
magyarul beszélő amerikai animációs vígjáték, kalandfilm, 107 perc, 2021

FIGYELEM A HANG MOZIS!!!

RENDEZŐ: Tom McGrath
FORGATÓKÖNYVÍRÓ: Michael McCullers, Tom McGrath, Marla Frazee
ZENE: Steve Mazzaro, Hans Zimmer
SZEREPLŐK: Jeff Goldblum, Alec Baldwin, Lisa Kudrow, James Marsden, Eva Longoria, Jimmy Kimmel, Amy Sedaris, Ariana Greenblatt

Létezik egy egyetemes igazság, melyet minden család tud, bárhol a világon. Amikor kisbaba érkezik a házba - ő lesz a főnök. Az idősebb gyerek számára ez vagy totális áldás, vagy totális átok.
Pontosan ez történt Tim Templetonnal az első filmben. Egyetlen gyermek volt, két klassz szülővel és túlpörgetett képzelőerővel. Amikor a szülei este ágyba dugták, kapott tőlük öt mesét, három ölelést, és egy saját dalt. Egy este megkérdezték, mit szólna, ha lenne egy kisöccse vagy kishúga.
Azt mondta: ?Nem, köszi.?
Ám mind tudjuk, hogy az övé lett a történelem legkülönlegesebb öcsikéje. Három részes öltönyben állított be, kaplis cipőben, aktatáskával. Láthattuk minden idők legnagyobb testvérviszályát. Azt is megtudtuk, honnét jönnek a kisbabák. Egy Bébi Rt. nevű helyről, ahol Bébi úr a vezérigazgató. A film többnyire Tim élénk fantáziájának krónikája volt, de a két testvér megtanulta elfogadni és szeretni egymást, és azt, hogy egymásra vannak utalva. A film végén láttuk, hogy Tim mesélte ezt a történetet - már szülőként - a lányának, mert közeledett a kistestvér.
A Bébi úr ? Családi ügy ott folytatja, ahol az első film befejeződött. A fivérek már felnőtt férfiak, de testvéri viszályuk felnőttkorban is folytatódik. Alig beszélnek egymással. Tim abban a házban él a családjával, ahol felnőtt. Otthon ülő apuka, és még mindig élénk a fantáziája. Feleségül vette Carolt, és két lányuk van. Az idősebb Tabitha, a fiatalabb Tina.
Ted menő üzletember, és szupersikeres. Semmire sem emlékszik abból, hogy ő volt a Bébi úr, de az első filmben arról álmodott, hogy sarokirodája lesz saját, külön bejáratú vécével. Nos, most hatalmas irodája van, saját fürdőszobával. Sajnos annyira beletemetkezik a munkájába, hogy nincsen ideje a családi eseményekre. Hogy ezt jóvátegye, ?Ted bácsi? különleges és drága ajándékokat küld az unokahúgainak.
Tim egy nap zajt hall Tina szobájából. Kiderül, hogy Tina kosztümöt visel, és a központtal beszél a mobilján. Benne van a családi bizniszben - ő is bébi főnök, pont ahogy Ted bácsikája is az volt.
Úgy néz ki, krízis van a Bébi Rt-nél, és szükségük van Bébi úr (Ted bácsi) segítségére. Mivel nem sikerül meggyőznie hitetlenkedő nagybátyját és apját, Tina előkap két cumit, és a fivérek szájába dugja - és ezzel visszaküldi őket (gyerekekként) egy nagyon más Bébi Rt-be, mint amire Ted emlékezett 25 évvel ezelőttről?

https://port.hu/adatlap/film/mozi/bebi-ur-csaladi-ugy-the-boss-baby-family-business/movie-219170
https://www.imdb.com/title/tt6932874/
https://www.youtube.com/watch?v=YqlvaRoSu1Q
Méret:
1.29 GB (1,382,019,745 Byte)
Info hash:
3613FD2CF670BD782A9CC8628B6237D7104DD4B0
Kapcsolatok:
372 feltöltő, 36 letöltő (408 összesen)
Torrent beküldésnek ideje:
2021. 08. 26. 22:08:00
Torrent információk utolsó frissítése:
2021. 09. 18. 13:57:52
Fájlok (3 db): [Megtekinés] [+] [-]
Hasonló torrentek: [+] [-]
Click to see how many people are online
© 2007 - 2021 | TorrentKereső.Hu | Torrent meghívó csere | Torrent letöltés | Torrent oldalak | Impresszum | Kapcsolat