Torrent letöltés / információk

Resident.Evil.5.Gold.Edition-PLAZA torrent
(Játékok => PC)

Letöltés / információk:
Resident.Evil.5.Gold.Edition-PLAZA | torrent letöltés súgó
Ha nem sikerül a letöltés, nézd meg a hasonló torrentek listáját is!
Tracker:
Bigtorrent

Meghívót szerenél a(z) Bigtorrent oldalra? Meghívót adnál? Esetleg cserélnél? Bigtorrent meghívó

Megosztás:
Torrent leírás: [+] [-]
Resident Evil 5 Gold Edition

Mûfaj: Akció, TPS

Kiadó: Campcom

Fejlesztõ: Campcom

Hivatalos Weboldal: http://www.residentevil.com/5/

Megjelenés: 2009. Szeptember 18.

A fertõzöttek visszatértek. Négy évvel a négyes sorszámmal elátott epizódot és két évvel a Wii-exkluzív Resident Evil: The Umbrella Chronicles követõen a túlélõhorror-széria visszatért, Afrikába vezényelve a játékost, hogy egy régi ismerõssel vegyük fel ismét a harcot a bioterrorizmus (és a zombik) ellen, dögös animációkkal és rejtélyekkel fûszerezve. Tesztünk felfedi, sikerült-e megismételni a negyedik rész bravúrját.

Ahogy a bevezetõ is említi, irányítható fõhõsünk újfent régi ismerõs, méghozzá Chris Redfield, akivel elõször a Resident Evil széria elsõ részében, majd jókora szünetet követõen egy epizód erejéig az Umbrella Chroniclesben találkozhattunk. Az elsõ rész óta eltelt tíz év, Chris már régen maga mögött hagyta a STARS csapatát és a játék elején a BSAA (Bioterrorism Security Assessment Alliance) ügynökeként érkezik a valóságban nem létezõ Kijuju egy sivatagi területére, hogy kinyomozzon egy rejtélyes incidenst. Persze nem Resident Evil játékról beszélnénk, ha nem kísértene a múlt, s hiába beszélhetünk múlt idõben az Umbrella társaságról, hõsünk hamar rájön, hogy ismét a Racoon Cityben átélt rémálomhoz hasonló esemény közepébe csöppent. Az ötödik epizód szerves része, legfrissebb folytatása a Resident Evil kánonnak és mivel ismét komoly hangsúlyt kapott a sztori, így cikkünkben nem kívánjuk rontani senki szórakozását, csupán annyira lebbentjük fel a fátylat, hogy megtudjátok, a fõ szál a széria alapját nyújtó vírus eredetére és egy korábban megismert, a fõhõsünkhöz közel álló karakter sorsára koncentrál...

Mit is tartalmaz a Gold Edition: A sikeres Resident Evil 5 most visszatér egy olyan komplett, teljes verzióval, mely minden rajongónak és új játékosnak kötelezõ. A Resident Evil 5 Gold Edition a legteljesebb kiadása ennek a fantasztikus játéknak.
A Resident Evil 5 Gold Edition az alapjátékon kívül tartalmazza az összes eddig megjelent plusz fejezetet, a Lost In Nightmares-t és a Desperate Escape-et, valamint a Vesus Mode-ot és az összes plusz kosztüm csomagot. A két új epizód kibõvíti, teljessé teszi a Resident Evil 5-ben történteket. Bejárhatjuk Chriss-el és Jill-el azt a kastélyt ahova Wesker-ért mentek vagy ott a Versus Mode ahol a barátaid ellen tudsz online csatározni.  

Gépigény: https://gepigeny.hu/jatek/resident-evil-5

Telepítés: 1.Beteszed daemon tools-ba
          2.Telepíted
          3.Crack a PLAZA nevû mappában találjátok az ISO fájlban amit a daemon tools-ba tettetek
          4.Jó szórakozást!!
NFO fájl: [Megtekinés] [+] [-]
Méret:
8.3 GB (8,911,972,328 Byte)
Kapcsolatok:
11 feltöltõ, 1 letöltõ (12 összesen)
Torrent beküldésnek ideje:
2019. 03. 08. 22:51:20
Torrent információk utolsó frissítése:
2019. 03. 10. 14:12:04
Fájlok (2 db): [Megtekinés] [+] [-]
Hasonló torrentek: [+] [-]
© 2007 - 2024 | TorrentKeresõ.Hu | Torrent meghívó csere | Torrent letöltés | Torrent oldalak | Impresszum | Kapcsolat