Torrent letöltés / információk

William Goldman - Fivérek torrent
(Könyvek)

Letöltés / információk:
William Goldman - Fivérek | torrent letöltés súgó
Ha nem sikerül a letöltés, nézd meg a hasonló torrentek listáját is!
Tracker:
nCore

Meghívót szerenél a(z) nCore oldalra? Meghívót adnál? Esetleg cserélnél? nCore meghívó

Megosztás:
Torrent leírás: [+] [-]
[i] Címkék:szórakoztató.irodalom, thriller

Könyv címe: Fivérek (A Maraton életre-halálra folytatása)
Kiadás dátuma: 2004
Formátum: epub

antikvarium.hu

Egy lakatlan, eldugott kis karibi szigeten egy férfi edzi magát keményen, hogy visszanyerje egykori erejét, ügyességét, gyorsaságát. Tudja, hogy megbízói, a szupertitkos Osztály fejesei egy napon majd érte küldenek, és ismét olyan feladattal bízzák meg, amelyet csakis ő, a szakma legjobbja teljesíthet.
Ez az ember Scylla, a legyőzhetetlen gyilkológép, akit ? a Maraton életre-halálra olvasói emlékezhetnek ? ellenfelei felhasított gyomorral hagytak a Hudson folyó partján, s ő ?elég járatos volt az anatómiában ahhoz, hogy tudja, végérvényesen elbántak vele?. Az Osztály azonban nem hagyta veszni legértékesebb emberét. És most, hat év múltán eljött az ideje, hogy a mindenki által halottnak hitt Scylla felépülve, kicserélt ujjlenyomatokkal, megváltoztatott arccal és hanggal, immár régi formájában visszatérjen a világba... ölni vagy meghalni.
Időközben persze a világ is nagyot változott, de egyvalami a régi: tovább folyik a harc a galambok és a héják között a globális erőviszonyok módosításáért. A biokémia az a terep, ahol a szemben álló felek stratégiai előnyt akarnak szerezni bizonyos tudatmódosító szerek kifejlesztésével ? amelyek már jócskán túl vannak a kísérleti szakaszon. Működnek. Az ezeket kifejlesztő tudósok azonban hátborzongató sorsra jutnak ? akárcsak a két kisfiú, akiket egy békés angol faluban egy édességboltból kilépve hatalmas robbanás tüntet el nyomtalanul, vagy a fiatal pár, akik ellenkezés nélkül teljesítik a vadidegen perverz óhajait ?, és mindez egy nagy terv részeként történik, melynek tétje nem kisebb, mint hogy kirobban-e a világháború.
Amint kiderül, hogy Scylla imádott öccse, Babe, a Kölyök is sakkbábuvá vált a játszmában és életveszélyben forog, bárki mérget vehet rá, hogy Scylla nem fog kesztyűs kézzel bánni ellenfeleivel...
Méret:
691.05 KB (707,635 Byte)
Kapcsolatok:
36 feltöltő, 3 letöltő (39 összesen)
Torrent beküldésnek ideje:
2017. 09. 14. 18:58:11
Torrent információk utolsó frissítése:
2017. 09. 14. 19:28:27
Fájlok (1 db): [Megtekinés] [+] [-]
Hasonló torrentek: [+] [-]
© 2007 - 2024 | TorrentKereső.Hu | Torrent meghívó csere | Torrent letöltés | Torrent oldalak | Impresszum | Kapcsolat